Miller’s Review of Critical Vaccine Studies – 400 Important Scientific Papers Summarized for Parents and Researchers ~ Neil Z. Miller

door | 10 jan 2016 | Overig, Vaccins, Wetenschap

Over het boek:

Wetenschappelijke onderzoeken zijn voor een ‘niet-wetenschapper’ moeilijk te vinden en lastig te lezen. Neil Z. Miller heeft fantastisch voorwerk gedaan door 400 onderzoeken te verzamelen en te analyseren, en belangrijke conclusies uit het onderzoek voor ons samen te vatten in begrijpbare termen.

Alle studies in dit boek zijn ‘peer reviewed’ (door collega wetenschappers gecontroleerde en surveilleerde onderzoeken). Ze zijn onder andere verschenen in prestigieuze, wetenschappelijke tijdschriften. Maar het zijn onderzoeken die de veiligheid en effectiviteit niet bevestigen of onderbouwen. Ze geven juist de logische wetenschappelijke verklaring waarom vaccinreacties en vaccinatieschade voorkomen.

Het boek is onderverdeeld in 24 hoofdstukken. Elk hoofdstuk bevat wetenschappelijke studies over een bepaald onderwerp; zoals aluminium toevoeging in vaccins, het muteren (veranderen) van ‘ziekteverwekkers’, wiegedood, werkers in de gezondheidszorg die vaccins weigeren enzovoort.

Het boek is zeer gebruikersvriendelijk en overzichtelijk opgebouwd. Het laat zien dat ook wetenschappers tot zeer uiteenlopende conclusies komen.

 

Over de schrijver:

Neil Z. Miller is een medisch onderzoeksjournalist en de oprichter van Thinktwice Global Vaccine Institute. Hij heeft de laatste 25 jaar van zijn leven gewijd aan het onderwijzen van ouders en artsen over vaccins, en het benadrukken van het belang van een goed geïnformeerde vrije keuze (in U.S.A. is vaccineren verplicht). Neil Z. Miller is de auteur van verschillende boeken, waaronder: Miller’s Review of Critical Vaccine Studies (2016), Vaccine Safety Manual for Concerned Families and Health Practitioners (2015), Make an Informed Vaccine Decision for the Health of Your Child (with Dr. Mayer Eisenstein) en Vaccines: Are They Really Safe and Effective?

 

 

Over de auteur: Door Frankema is moeder van twee ongevaccineerde kinderen, schrijfster van ‘Vaccinvrij! – Ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien’ en initiatiefneemster van de Stiching Vaccinvrij.

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This