Must see – Rosa Koire over Agenda 21, agenda 2030 en The Great Reset

door | 25 aug 2021 | Overig

De termen ‘agenda 21’, ‘agenda 2030’ en ‘The Great Reset’ staan voor plannen die nauw verbonden zijn met de “COVID-19 crisis”. Rosa Koire is de absolute expert op het gebied van de agenda’s van de Verenigde natie’s die de mensheid in een keurslijf trachten te drukken. Rosa Koire was taxateur en had 28 jaar ervaring met landgebruik. Dankzij dit werk merkte zij een bepaalde trend op, een verschuiving in het landgebruik. Zodoende werd ze een expert op het gebied van Agenda 21, Agenda 2030 en The Great Reset (de grote herstart). Wat is Agenda 21 en Agenda 2030? Wat zijn de plannen van de VN en hoe machtig zijn ze? Kunnen we zelf iets doen om het tij te keren?
 
Onderstaande video is een lezing die Koire gaf als onderdeel van een grote conferentie getiteld: “The greater Reset”
 

 

 

Meer info:

pagina ‘Verenigde naties‘ op de website van Vaccinvrij.

 
Ondertiteling: Sietske Hoogenboom

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This