Must see – WHO expert legt pandemie verdrag en internationale gezondheidsregels uit

door | 23 jun 2023 | WHO

De WHO houdt momenteel toezicht op onderhandelingen die bedoeld zijn om haar 194 lidstaten ervan te overtuigen om wijzigingsvoorstellen aan te nemen op de Internationale Gezondheidsregeling, en om een juridisch bindend Pandemie Verdrag in te voeren. De mensen achter deze onderhandelingen zijn vastbesloten om een totalitaire dictatuur te creëren die ontworpen is om ieder mens tot slaaf te maken in een digitale gevangenis met gezondheidscertificaten en continue bewaking.

IEDEREEN OP AARDE moet ervan bewust worden gemaakt dat de WHO een wereldwijde coup probeert te plegen. Hoe zij dit doen, en wat het voor ons betekent. Zo niet, dan komen we binnen afzienbare tijd terecht in een mondiale dictatuur, die niets met gezondheid te maken heeft, maar met grootheidswaan.

James Roguski legt uit hoe het zit in de onderstaande video.
 


 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This