Nationale politiek

 

Wie bestuurt de bestuurders?

 
Door wie worden politici geïnformeerd? Wat is het EVAP? Waarom wordt de burger niet over het EVAP voorgelicht? Hoe groot is de invloed van de Europese Unie, van de Wereldgezondheidsorganisatie, en van de farmaceutische industrie op het Nederlandse vaccinatiebeleid?

 

Nationaal = Europees = Globaal?

 

Nationaal vaccinatiebeleid

Rijksvaccinatieprogramma – Welke (Europese) instanties bepalen het vaccinatiebeleid in Nederland? Door wie worden ze aangestuurd? Zijn ze onafhankelijk?

Deze pagina is in opbouw.

Europees vaccinatiebeleid

European Vaccine Action Plan – EVAP 2015-2020 Waarom heeft de Nederlandse overheid het EVAP ondertekend? Welke verplichtingen zijn zij hiermee aangegaan, en zijn die in het belang van de Nederlandse bevolking?

Lees meer

Globaal Vaccinatiebeleid

Global Vaccine Action Plan (GVAP) Wat is het GVAP? Door wie, en met wel doel is het GVAP opgezet? Hoe groot is haar invloed? Door wie wordt het GVAP gefinancierd? Waarom is dit allemaal niet transparant voor de burger?

Lees meer

 
De vijf doelen van het EVAP/ GVAP zijn voornamelijk gericht op het verhogen van de vaccinatiegraad. De roep van ouders om wetenschappelijk onderzoek dat de veiligheid van vaccins kan garanderen, en om openbaarheid van nationale en volledige ziekte-, en sterftecijfers wordt genegeerd in het ‘nieuwe’ vaccinatiebeleid.

 

 

Lees meer – gerelateerde blogposts

 

Hoe zet je een nationaal, verplicht vaccinatieprogramma op?

We gaan in steeds grotere getale zien dat het nationale vaccinatiebeleid wordt aangestuurd door het Europese vaccinatiebeleid. Het Europese beleid wordt aangestuurd door het globale vaccinatiebeleid. En het globale vaccinatiebeleid wordt sterk beïnvloed door één man: Bill Gates. Wat heeft hij voor ogen en welke strategie gebruikt hij daarvoor? Deze vertaling [..] Lees meer

Vaccins ontworpen als ‘toegangspoort-medicijn’: over winst die leidt naar nóg meer winst

De huidige vaccinmarkt wordt geschat op $ 50 miljard. Slechts vier bedrijven (GKS, Merck, Sanofi en Pfizer) hebben bijna alle kinderen ter wereld als regelmatig terugkerende klant. En bovendien kunnen zij erop vertrouwen dat overheden wereldwijd hun best doen om [..] Lees meer

Bill Gates Foundation is na de Amerikaanse regering de grootste donateur van WHO

De onafhankelijkheid van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is ernstig aangetast. Dit bewijst een document van de jaarlijkse vergadering van de Wereldgezondheidsassemblee (WHA – het besluitvormingsorgaan van de WHO) uit 2018 dat onthult wie deze organisatie financiert. Het geld dat [..] Lees meer

 

 

Share This