Nederland geen soeverein land meer? – EU voorstel Digitaal Covid Certificaat ruikt naar een beerput

door | 11 mrt 2022 | Nationale politiek

Op 9 maart vond een kamer-debat plaats over het EU-voorstel van een Digitaal Covid Certificaat. De EU laat haar ware gezicht zien, en het kabinet eveneens. De Tweede Kamer is gepasseerd, en dat betekent dat we ons af kunnen vragen of we nog wel een soeverein land zijn.

Hoe KAN dit überhaupt?

“Sinds wanneer moet je een medische behandeling ondergaan, die volgens je eigen autoriteiten niet nodig is, om naar Duitsland of naar België te reizen? Hoe bizar zijn wij dan bezig in deze Europese Unie?”– Pieter Omtzigt

In dit artikel laten we u een aantal fragmenten van een paar minuten zien van het debat. Het is klip en klaar dat het niet klopt, en dat we afglijden naar een rampzalig totalitair bewind waar de EU de scepter zwaait. En het is ook duidelijk dat Ernst Kuipers niet aan onze kant staat…

 

 

Pieter Omtzigt

Pieter Omtzigt is fel tegenstander van de gang van zaken rond het Europees Digitaal Covid Certificaat (DCC). De kamer is gepasseerd en dat betekent dat de democratie niet functioneert zoals dat zou moeten.

 

 

 

Wybren van Haga

Wybren van Haga is eveneens een fel tegenstander van de verlenging van het Digitaal Corona paspoort tot midden 2023. Het is een verkapte vaccinatieplicht, en voorbereiding voor een Europese Digitale Identiteit.
 

 

 
Er is niets meer aan de hand en nu moeten we het ineens Europees gaan regelen. Van Haga stelt terecht:

“Kan de minister met cijfers onderbouwen waarom hij vindt dat er nog steeds sprake is van van een epidemie, terwijl hij bijna alle maatregelen heeft geschrapt?”

 
Een terechte vraag. Het Europese Digitale Covid Certificaat lijkt een onschuldige voortzetting te zijn van de nationale Corona-pas – of QR-code, maar er zijn drie punten die laten zien dat dit niet het geval is. We worden in de maling – en in de tang – genomen:

1. De ziekte Covid-19 bestaat niet meer. De ziekte die op dit moment heerst wordt veroorzaakt door Omicron en heeft andere symptomen dan Covid-19.

2. Het discrimineren van mensen op basis van het al dan niet ingespoten zijn met een experimentele gentherapie of op basis van een onbetrouwbare PCR-testuitslag schendt de grondwet. Tijdelijk – in geval van een noodsituatie – mag de grondwet overruled worden, maar dit mag niet blijvend zijn, zeker niet als er geen noodsituatie is.

3. Banken zijn al langer bezig met het inrichten van digitale paspoorten.3 Het lijkt nu al zeer waarschijnlijk dat bankgegevens in de nabije toekomst gekoppeld gaan worden aan een digitale Europese identiteit die ook voor Covid-19 controle wordt gebruikt. De pogingen van Kuipers om ons gerust te stellen zijn doorzichtig en onwaarschijnlijk. De QR-code was een voorbereiding op het EU Digitale Covid Certificaat (DCC). En het DCC is een voorbereiding op de Europese Digitale Identiteit (EDI).

 
Het is duidelijk dat Kuipers een agenda moet uitrollen die niet te verkopen is. Het bewijs dat Kuipers niet de waarheid vertelt is het verslag waar van Haga naar verwijst. Kijkt u zelf.

 

 

 
Het is zo belangrijk dat we het nog even uitschrijven. De leugen en het bedrog hangen dikgedrukt in de lucht. Kuipers reageert ontkennend op de legitieme zorgen van van Haga (en miljoenen Europeanen) over het stiekem uitbreiden van de QR-code naar een “Apartheidspas”. (voor veel mensen die zich niet willen onderwerpen aan nutteloze en potentieel gevaarlijke medische handelingen, betekent het immers dat ze niet meer kunnen reizen). Hij zegt: “Ik deel die zorg niet. Het digitale Corona Certificaat is echt enkel en alleen bedoeld voor het monitoren van de Covid-situatie en niet voor iets anders”. Wie gelooft het nog na alle leugens? Van Haga kan direct aantonen dat het niet zo is. Hij reageert als volgt:

“Dit is weer geen antwoord op de vraag. Het staat gewoon letterlijk in het verslag.2 Het is een testcase voor de ontwikkeling van een toolbox voor de digitale identiteit. Dus dit is een opmaat via het corona toegangsbewijs, naar de digitale EU-Identiteit. Dat willen wij niet. Er staan allerlei rare dingen in. Niet alleen adres, leeftijd en geslacht, maar ook onderwijskwalificaties, beroepskwalificaties, vergunningen, licenties, financiële bedrijfsgegevens, dat is een draconische maatregel die onze kant op komt, en de EU geeft het gewoon aan, het staat gewoon in het verslag, dat dit een toolbox is voor de digitale identiteit.”

 

 

Pepijn van Houwelingen

Van Houwelingen vraagt waarom de Apartheidspas er doorgedrukt wordt. Er is namelijk nog een aspect – de interne procedures van de EU zijn niet gevolgd. En nog iets.. de kosten spelen ook een rol. Een ongevaccineerd gezin met twee kinderen zal €492 kwijt zijn aan testen voor een tripje naar het buitenland. Het is weer een (financiële) druk die wordt gebruikt om ons over te halen om ons te laten vaccineren. Wat zei Hugo de Jonge ook al weer? Geen drang en geen dwang.. Daar is niet veel van terecht gekomen.

 

 

 

Farid Azarkan

Azarkan heeft het over het blijvend maken van iets waar géén noodzaak voor is…. hmmmm zou er dan toch een agenda zijn?

 

 

Wie heeft het eigenlijk allemaal bedacht, die hele Digitale Wallet?

Hmmmm… moeilijk…. moeilijk…. drie keer raden…. Arno Wellens, help ons uit de brand!!!

 
Arno Wellens over European Digital Identity Wallets:

“Het valt onder wat het World Economic Forum (WEF) het ‘strategische imperatief van de digitale identiteit’ noemt. In dat document wordt de app ‘itsme’ aangeprezen, gemaakt door enkele banken waaronder ING. Uit een Kamerbrief over dit onderwerp blijkt dat de Nederlandse regering specifiek deze plannen van het WEF overneemt en in deze een Europese voortrekkersrol wil spelen (‘coalition of the willing’). Het WEF en de demissionaire regering doen dat volgens onderstaande illustratie. Belgische klanten van ING kregen deze week dan ook het bizarre bericht dat hun medische gegevens, zoals vaccinatiestatus, ook in hun bankapp te vinden zijn: je complete identiteit is gekoppeld aan je bancaire data, samengevat in je ING-app. Dat is de techniek van itsme aan het werk.”4

Ernst, hou nou toch op met het hele toneelspel… Ga naar je collega-kabinetsleden en zeg dat ze dienen te werken voor het Nederlandse volk. En niet voor de miljardairs-club van Klaus Schwab.

 

 
Bron:

1. EU Digital Covid Certificate https://ec.europa.eu/info/policies/justice-and-fundamental-rights/eu-citizenship/movement-and-residence/eu-digital-covid-certificate-vaccinations-and-travel-restrictions_en
2. https://eur-lex.europa.eu/legal-content/NL/TXT/HTML/?uri=CELEX:52021DC0649
3. https://stichtingvaccinvrij.nl/boem-trudeaus-motief-voor-plotselinge-koersverandering-komt-aan-het-licht-canadese-banken-blijken-samen-te-werken-met-het-wef/
4.
https://arnowellens.eu/article/56772/itsme-van-ing-al-je-persoonlijke-bancaire-en-medische-gegevens-sinds-vandaag-ongevraagd-in-een-app

 

 
Over de auteurs:
Joris Baas is vader van twee gedeeltelijk gevaccineerde kinderen en lid van het kernteam van de stichting Vaccinvrij.

Door Frankema is moeder van twee ongevaccineerde, inmiddels volwassen dochters, schrijfster van het boek: ‘Vaccinvrij – ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien’, en initiatiefneemster van de stichting Vaccinvrij

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This