Nieuw initiatief – wijdeouders.nl – tot hier en niet verder, kom in actie

door | 19 feb 2021 | COVID-19 ziekte

Wij de Ouders is een collectief ter bescherming van kinderen op school. Hoe het ooit zo ver heeft kunnen komen dat dit noodzakelijk is – het is onvoorstelbaar – maar het is nodig, dat is duidelijk. Kinderen hebben het zwaar in Nederland; niet vanwege een virus, maar vanwege onbegrijpelijke maatregelen.

Het SARS-CoV-2 virus is voor kinderen en adolescenten relatief ongevaarlijk. En er is geen bewijs dat kinderen een belangrijke rol spelen bij de verspreiding van het virus. Maar overheden en schooldirecties verplichten kinderen om mondkapjes te dragen, zich te laten testen en afstand te houden van elkaar. Zij stellen de belangen van kinderen niet voorop bij hun beslissingen. Integendeel. Ze laten zich leiden door angst, regelzucht en doemscenario’s ten koste van de kinderen.

“In 1989 zag het Verdrag inzake de Rechten van het kind het levenslicht. Artikel 3: ‘Bij alle maatregelen die kinderen betreffen dient het belang van het kind voorop te staan.’ Het is verbijsterend hoe snel in 2020 de rechten van kinderen wereldwijd overboord zijn gegaan. Met desastreuze gevolgen. Ook in Nederland.” – Hans Koppies, orthopedagoog

 
Met het vooruitzicht dat in de nabije toekomst ook verplichte vaccinaties op de agenda staan, wordt het tijd een streep in het zand te trekken. Tot hier en niet verder. Wijdeouders.nl stelt het belang van kinderen wel voorop en roept ouders op om in actie te komen. Op de mooie, nieuwe en informatieve website staan mogelijkheden waarmee ouders elkaar ondersteunen om het welzijn van hun kinderen te beschermen.

 

Op ‘Wij de Ouders’ vindt u meer informatie

www.wijdeouders.nl

 

 

 

Scholen met gezond verstand

 
Voor de volledigheid doe ik hier nog een afbeelding bij van een brief die ouders van een school in Amsterdam ontvingen. Niet elke school volgt blindelings de “aanbevelingen”. Sommigen informeren zichzelf en denken na over wat het beste is voor hun leerlingen.

 

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This