Nieuwe docu: Seeing 2020 – The Censored Science of the COVID-19 Pandemic

door | 12 mrt 2021 | COVID-19 ziekte

Er is een nieuwe documentaire uitgekomen! Deze film beschrijft de ervaringen van een groep artsen die gecensureerd werden omdat ze moeilijke vragen stelden en het niet eens waren met de “verhaallijn” in de media. De film laat zien met welke gevolgen zij te maken kregen omdat zij hun stem lieten horen en mensen die ziek waren succesvol behandelden.

De film gaat over vrijheid van denken en vrijheid van meningsuiting. Wetenschap is gebaseerd op onbevooroordeelde waarnemingen en systematische experimenten en is in de kern discussie. We moeten vragen kunnen stellen en gehoord worden. Censuur is tot ongekende hoogten gestegen tijdens Covid-19.

De trailer van de documentaire staat hieronder. De hele film kunt u hier bekijken.

 

 

De hele film kunt u hier bekijken.

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This