Nieuwe documentaire Docsfair – Generation C

door | 15 feb 2022 | COVID-19 ziekte

Valt het te rechtvaardigen dat een hele generatie jongeren wordt getraumatiseerd om een ziekte die vooral ouderen treft te willen controleren? En hoe groot is de schade onder de jongeren? Wat blijft er nog over van HUN toekomst? Een medisch totalitair bewind in stand gehouden door een controlemaatschappij? Torenhoge schulden? Een “onverklaarbare” toename van myocarditis en onvruchtbaarheid?

Ik hoop dat de trailer van deze film u kan inspireren om de documentaire helemaal te kijken en te delen met anderen. Het is belangrijk dat deze generatie begrijpt dat depressieve gevoelens normaal zijn als de maatschappij gek is geworden. En dat ze hun creativiteit gaan gebruiken om andere uitwegen te zoeken dan depressie en zelfmoord.

Bekijk de hele film hier: https://docsfair.nl/full-movie-genc/

 

Trailer

 

 

 

Bekijk de hele film hier: https://docsfair.nl/full-movie-genc/

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This