Nieuwe onderzoeksresultaten van de CDC: 1 op de 36 Kinderen in de VS heeft Autisme

door | 8 feb 2018 | Media, Wetenschap

Nieuwe onderzoeksgegevens (1) die zijn vrijgegeven door de CDC (RIVM in de Verenigde Staten) laten zien dat het huidige aantal kinderen in de VS met de diagnose autisme 1 op de 36 bedraagt. Dat aantal was in 2013 nog 1 op de 50, in 2008 1 op de 88, in 2002 1 op de 250 en in 1980 zelfs 1 op de 10.000. Dat was 6 jaar voordat president Ronald Reagan een wet aannam, die ervoor zorgde dat vaccinfabrikanten nooit aansprakelijk konden worden gesteld voor schade en overlijdens veroorzaakt door vaccins.

Overzicht stijging kinderen met autisme in USA

 

Dit zou voorpaginanieuws moeten zijn, maar de gesponsorde televisiekanalen besteden hier geen aandacht aan

Wetenschappelijk onderzoeker aan de MIT (Massachusetts Institute of Technology) dr.Stephanie Seneff, heeft gesteld dat op basis van de huidige cijfers in 2025 de helft van alle kinderen in de VS gediagnosticeerd zal zijn met autisme (2).

Om de gegevens die het CDC heeft verstrekt kritisch te bekijken, heeft het team van de film Vaxxed (3) zich gewend tot dr.Brian Hooker (4). Er is op de hele wereld waarschijnlijk niemand te vinden die beter op de hoogte is van de werkwijzen van de CDC en de gegevens die zij hebben met betrekking tot vaccins en autisme.

Dr.Hooker

heeft een kind met vaccinatieschade en is promovendus in onderzoek hiernaar. Hij heeft meer dan 14 jaar tegen de CDC gevochten, waarbij hij heeft geprobeerd zoveel mogelijk onderzoeksgegevens te verzamelen van de studies waarop de CDC zich baseert dat er geen verband bestaat tussen vaccinaties en autisme. Congreslid Bill Posey heeft hem ondersteund door druk uit te oefenen op de CDC en na bijna 12 jaar heeft de CDC eindelijk de onbewerkte onderzoeksgegevens aan Dr.Hooker verstrekt. (Zie: ‘CDC verbergt gegevens waaruit verband blijkt tussen kwik in vaccins en autisme’ (5)).

Brian Hooker

Niet lang daarna werd Dr.Hooker door één van de toponderzoekers van het CDC, die belast was met het onderzoek naar vaccins, gebeld. Deze toponderzoeker verschafte Dr.Hooker informatie over hoe hij de daadwerkelijke onderzoeksgegevens en de veranderingen die hierin aangebracht waren, kon vinden, en werd zo een klokkenluider. Dit verhaal is verfilmd en te zien in de film Vaxxed (6).

In het interview volgend op dit artikel, opgenomen op 5 december 2017, vertelt Dr.Hooker over het onderzoeksrapport m.b.t. de huidige cijfers over autisme en hoe de CDC met de cijfers heeft gespeeld. Hij legt uit dat de cijfers die de CDC geeft te laag zijn en dat de aantallen in werkelijkheid veel hoger liggen.

Polly Tommey, de interviewer, spreekt met met Dr.Hooker over de corruptie rondom deze cijfers, wat veel verder gaat dan de CDC. Zelfs enkele nationale autisme-organisaties, zoals Autism Speaks, doen mee aan de corruptie. Dr. Hooker noemt Autism Speaks een arm van Pfizer (farmaceutisch bedrijf en vaccinfabrikant) die de getroffen families niet helpt, maar enkel en alleen de farmaceutische bedrijven bijstaat in de ontwikkeling van meer psychiatrische medicatie voor autistische kinderen. Daarom zal zo’n organisatie elk verband tussen vaccins en autisme ontkennen, aldus Dr.Hooker.

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This