Nieuwe pagina op site van de stichting Vaccinvrij – COVID-19

door | 30 apr 2020 | COVID-19 ziekte, Overig

Er is hard gewerkt aan een nieuwe pagina op de site. We hopen hiermee een overzicht op te bouwen dat verder gaat dan de informatie die u over COVID-19 krijgt in de media. Een belangrijk onderdeel van deze pagina is de door ons ondertitelde film ‘We’re living in 12 monkeys’ over de verregaande consequenties van de maatregelen op sociale en economische structuren in onze maatschappij.

In sub-pagina’s krijgen wetenschappers de ruimte om uit te leggen waarom de maatregelen wetenschappelijk gezien aanvechtbaar zijn. In vragenlijsten met uitklapblokken kunt u onder andere vertalingen vinden van de HIGWIRE – talkshow van de Amerikaanse onderzoeksjournalist Del Bigtree, die eveneens van ons voorzien zijn van ondertiteling en meer.

Klik hier om naar de pagina te gaan: COVID-19

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This