Nieuwe pagina op de website van de stichting vaccinvrij: ‘Virustheorie doorgeprikt’

door | 18 aug 2022 | COVID-19 ziekte

Er wordt ons geleerd dat een virus een minuscuul klein deeltje is dat ziekte veroorzaakt. Klopt dat?

Deskundigen zijn het erover eens dat een virus DOOD is. Kan een niet levende microbe zoveel schade aanrichten? Hoe dan?

Christine Massey stuurde meer dan 100 WOB-verzoeken naar overheidsinstanties over de hele wereld met het verzoek om de wetenschap die het bestaan van het Sars-CoV2 virus aantoont openbaar te maken. Hoe komt het dat niet één land haar dit onderzoek heeft kunnen overleggen?

De nieuwe pagina gaat over wetenschappers en artsen die vraagtekens zetten bij de virustheorie en het bestaan van het Sars-CoV2 virus.

• Christine Massey, biostatisticus, deelt over de ontwijkende antwoorden die ze kreeg van de instanties en overheden die ons leven plat leggen voor een virus waarvan zij het bestaan niet wetenschappelijk kunnen bevestigen.
• Dr. Andrew Kaufman ontmantelt de “virus als ziekteveroorzaker” theorie in een verhelderende powerpresentatie tijdens zijn lezing op de ‘Red pill Expo”.
• Dr. Thomas Cowan haalt de wetenschappelijke onderbouwing onderuit
• Dr. Stefan Lanka vertelt over de geschiedenis van de virologie.

Tezamen geven zij een goed beeld van de uitermate wankele basis waarop het hele Corona beleid rust. Wat als het allemaal niet waar is wat ons is verteld over virussen die ons ziek maken?

Ga naar: ‘Virustheorie doorgeprikt

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This