Onafhankelijke pers Nederland interviewt zorg-medewerker Jean Voormeer over de misstanden in de zorg

door | 3 mrt 2021 | COVID-19 ziekte

De zorg voor ouderen, demente bejaarden, gehandicapten is geen kleinigheid. De bezuinigingen van kabinet Rutte hebben tot gevolg gehad, dat het ook nog eens met een minimum aan personeel gedaan moet worden. En door de maatregelen zijn de misstanden in de zorg nog verder verslechterd. Hoe erg kan het worden? Waar is ons gezond verstand gebleven? Zorg-medewerker Jean Voormeer vertelt wat hij ziet en meemaakt.

Elke politicus die het heeft over het “beschermen” van ouderen zou een weekje moeten logeren in een verpleeghuis om te ervaren dat maatregelen in de praktijk neerkomen op mishandeling.

 

 

 

De Onafhankelijke Pers Nederland is een organisatie van 30 vrijwilligers. Als persbureau is hun doel om eerlijke journalistiek te bedrijven door beide kanten van het nieuws te laten zien. Meer info: https://www.onafhankelijkepersnederland.nl/

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This