Onderteken burgerinitiatief “Opschalen zorg“!

door | 19 dec 2021 | Overig

Er is geen coronacrisis, er is een zorgcrisis. Wat Corona pijnlijk heeft blootgelegd zijn de desastreuze gevolgen van jarenlange afbraak van de zorg door de politiek. In het kader van kostenbesparing en ‘efficiency’ is de sector sterk verarmd en niet meer bij machte adequaat te reageren op crisissituaties. De afgelopen maanden is door BVNL en heel veel verschillende zorgprofessionals,- en organisaties herhaaldelijk gepleit voor het structureel opschalen van de zorg. Hier is echter geen gehoor aan gegeven door het kabinet. Daarom lanceert bedrijfsarts en BVNL lid Lucas Paanakker, nu een burgerinitiatief. Wij willen: meer IC-bedden, geen ziekenhuissluitingen meer, een flexibele schil voor calamiteiten en een lange termijn plan voor een duurzame toekomst van de sector. We hebben 40.000 ondertekeningen nodig, dus die van jou ook! Doe mee, maak de zorg weer gezond en onderteken dit initiatief.

 
Teken hier: https://bvnl.nl/burgerinitiatief/

De initiatiefnemer van het Burgerinitiatief “Opschalen Zorg”, is de arts Lucas Paanakker.

Met 40.000 handtekeningen of meer, is de Tweede Kamer verplicht het voorstel van Paanakker in behandeling te nemen. Wybren van Haga zal dan een meerderheid proberen te halen om de voorstellen uit het initiatief tot beleid te maken. De samenleving moet zich niet aanpassen aan de zorg, de zorg moet zich aanpassen aan de samenleving. Daarom zijn investeringen, bijvoorbeeld in meer ic-bedden, ic-verpleegkundigen en het openhouden van ziekenhuizen, hoognodig.

 
Teken hier: https://bvnl.nl/burgerinitiatief/

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This