Onrechtmatige handelsvergunning Pfizer en Moderna – de beerput gaat open

door | 24 nov 2023 | COVID-19 vaccin, Europese Unie

Wat een bagger komt er boven water over het coronabeleid! Op woensdag 22-11 berichtten wij u over de persconferentie over bekentenissen van het European Medicines Agency (EMA) met betrekking tot de vergunning van de experimentele corona-injecties. Stelt u zich eens voor: noch de prikken, noch de QR-codes waren nodig, want de EMA had al vóórdat alle campagnes werden uitgerold geoordeeld dat de prik geen transmissie kon tegenhouden. Toen de campagne “Je doet het voor een ander” van start ging, had het EMA natuurlijk in actie moeten komen, maar de invloed van Big Farma op dit instituut is kennelijk zo groot dat het stil bleef.
 
 
In deze uitzending leggen Willem Engel en Maria Louise Genet uit op welke manier de handelsvergunningen van Pfizer en Moderna onrechtmatig verleend zijn.
 
 

 
 
Ook te bekijken op Odyssee: klik hier
 
 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This