Open brief aan de Tweede Kamer

door | 8 apr 2022 | Overig

Kamerleden,

U zult misschien begrijpen dat ik deze brief niet met ‘geachte’ begin, gezien het feit dat u allen gisteravond definitief onze democratische rechtsstaat heeft begraven.

Hoe vaak hebben wij u niet horen oreren over een nieuwe bestuurscultuur, een cultuur waarbij er niet langer sprake is van de werkelijk misselijkmakende Rutte-doctrine, maar van een open en transparant functionerende democratie op basis van waarheidsvinding en het eer doen aan de stem van de kiezer.

U allen was de achterkamer-dealtjes en de leugens, zo kenmerkend voor de kabinetten Rutte spuug maar dan ook spuugzat, en tijdens uw debat op 1 april 2021 kwam overduidelijk naar voren: “dat nooit meer,” een bekende belofte die tegenwoordig op wel meer fronten met voeten wordt getreden.

Wat er gisteravond in uw Tweede Kamer is gebeurd is een dieptepunt in onze parlementaire geschiedenis, en met uw – wederom – laffe en vergevingsgezinde houding heeft u de leugen een permanente ‘free-out-of-jail’ kaart gegeven, ieder toekomstig debat degraderend tot een farce.

U heeft, door het wederom accepteren van leugens en geveinsd geheugenverlies, de Nederlandse bevolking op een nog nimmer vertoonde wijze belazerd, geschoffeerd en hiermee de democratische rechtsstaat een dolk in haar rug gestoken, en dat alles ter behoudt van coalitie en partijbelangen verpakt in een door motten vergeven kostuum genaamd ‘democratie.’

Wat u allen niet schijnt te beseffen, is dat uw gedrag niet binnen de beschermende muren van de Tweede Kamer blijft, maar dat dit uitstraalt naar de gehele maatschappij, en dat de verharding en verhuftering van de maatschappij direct op het conto van u allen geschreven mag worden, gezien het misselijkmakende en leugenachtige handelen dat u als standaard neerzet middels uw ‘voorbeeldfunctie.’

 
Het vertrouwen in de politiek, maar meer nog het vertrouwen in ‘onze’ volksvertegenwoordigers, is tot een absoluut dieptepunt gedaald, en de absurde en surrealistische klucht die gisteravond werd opgevoerd, zal voor velen van ons dé motivatie zijn om ons definitief af te keren van deze vorm van democratie en volks-verradende politiek.

Uiteraard zal het merendeel van u zich verschuilen achter het feit dat de ‘democratische’ meerderheid het vertrouwen in minister de Jonge heeft uitgesproken, en dat dat een teken is van de werking van – uw vorm van – democratie, maar als daarmee leugens en bedrog worden gefaciliteerd dan was onze democratie al bij aanvang van uw debat een terminale patiënt, die helaas de nacht niet gehaald heeft.

U, ‘beste’ volksvertegenwoordigers bent een absolute schande voor de eens morele verhevenheid van uw ambt, en met uw – niet alleen gisteren vertoonde – gedrag schoffeert u niet alleen het Nederlandse volk, maar al uw illustere voorgangers die zich wél naar eer en geweten van hun door de Nederlandse kiezer opgedragen taak hebben gekweten.

U heeft definitief gekozen voor het pad van de Rutte-doctrine, het pad van de leugen en de volksverlakkerij, en zult daarvoor op enig moment aangesproken worden door het laatste restje innerlijk geweten dat er misschien nog in u huist, maar tot die tijd zult u onbekommerd genieten van uw exorbitante schadeloosstelling, een schadeloosstelling die gezien uw giftige handelen eigenlijk bij het door u verraden Nederlandse volk zou moeten belanden, gezien het feit dat zij daadwerkelijk schade ervaren uit uw handelen.

Ik besef dat het u aanspreken op normen en waarden een tevergeefse missie is, gezien het wederom sluiten van uw ogen voor tegen de criminaliteit aanschurend gedrag, maar besef daarbij dat het mij aanspreken over mijn ‘plicht’ tot stemmen vanaf nu eveneens een vergeefse missie zal blijken, want als er slechts een keuze is voor een – door het partijkartel in stand gehouden – coalitie van bedrog, dan zal ik mijn stem nimmer meer geven voor mijn voorheen zo rechtvaardige vaderland.

M Mulder

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This