Pandemieverdrag terug op de agenda – video James Corbett over machtsovername Bill Gates en Tedros Ghebreyesus

door | 1 jul 2022 | COVID-19 ziekte

Nederland gaat in het najaar gewoon verder onderhandelen met de WHO over het omstreden pandemieverdrag, dat vorige maand nog werd weggestemd tijdens de World Health Assembly in Genève. Dit blijkt uit een brief van de regering aan leden van de Tweede Kamer.
 
De voorstellen vragen van de 194 leden van de WHO om hun soevereiniteit op te geven. Als ze worden aangenomen zal de WHO voor de hele wereld gaan bepalen wat wel en wat niet als ‘pandemie’ wordt aangemerkt, en ook wat het pandemie-beleid van de door de WHO bepaalde landen in respons op die pandemie moet zijn, zelfs als de betreffende landen het hier niet mee eens zouden zijn.
 
Dat er een coup wordt gepleegd valt eigenlijk niet meer te ontkennen. Of mensen dit kunnen zien is afhankelijk van hun bereidheid om zich te willen informeren. De informatie is er, maar de reguliere media houden zich stil.

Onderzoeksjournalist James Corbett legt uit hoe deze machtsovername is voorbereid en wordt uitgevoerd. Het is erop of eronder. Levenslange vrijheidsbeperkingen voor de wereldbevolking in een controlemaatschappij waar China nog wat van kan leren, in ruil voor onze “veiligheid”, is het doel waar Bill Gates en Tedros Ghebreyesus op uit zijn.

 

 
Ondertiteling van deze video kunt u rechts onder in het scherm aanzetten.
 

 

 

 

Kabinet wil pandemiebeleid uit handen geven

 

Meer info:

Biden geeft Amerikaanse soevereiniteit over aan WHO – en Kuipers die van Nederland?
We hebben een jaar respijt – Afrikaanse en BRICS-landen stemmen tegen controversiële machtsovername WHO

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This