Physicians for Informed Consent – bewuste artsen die gaan staan voor de ouders!

door | 4 jul 2019 | Overig

Ouders hebben wettelijk gezien recht op ‘Informed Consent’. Dat wil zeggen dat zij er recht op hebben om niet alleen geïnformeerd te worden over de voordelen, maar ook over de nadelen van vaccineren, voordat zij toestemming geven om hun kinderen te laten vaccineren.

In de standaard voorlichting horen we zelden iets over de nadelen van vaccineren: het ontbreken van veiligheidsnormen, ‘verschuifkunde’, shedding, bijwerkingen en dergelijke. Dat komt omdat artsen daar zelf niet, of amper over worden geïnformeerd. Maar niet elke arts volgt blind het door farma aangestuurde vaccinatiebeleid. ‘Physicians for Informed Consent’ is een opvallend initiatief van artsen die het principe van Informed Consent hoog in het vaandel dragen.

Deze organisatie is opgedragen aan alle ouders en wettelijke voogden in Californië die hun ouderlijke rechten hebben verloren op 30 juni 2015, toen SB277 werd ondertekend. De wet maakte een einde aan de mogelijkheid tot vrijstelling van de vaccinatieplicht op basis van filosofische en religieuze gronden.

De organisatie is opgezet door Dr. Shira Miller. En net als voor ouders geldt, dat ook artsen zich ontworstelen aan vastgeroeste medische dogma’s, door zelf na te denken en op zoek te gaan naar antwoorden op hun vragen.

“Toen ik mijn eerste ‘baby’, een hondje, adopteerde, kwam ik het e-boek met de titel ‘Hoe je je hond beschermt tegen een vaccinjunkie’ van dierenarts Dr. Paula Terifaj tegen. Wat ik in 2009 toen leerde over het overmatig gebruik van vaccins bij honden, leidde tot diepgaand onderzoek over vaccins voor mijn eigen baby’s.”– Dr. Miller

Physicians for informed consent’ bestaat uit een team van artsen, wetenschappers en advocaten. Zij organiseren bijeenkomsten, en brengen wetenschap die ons aan het nadenken zou moeten zetten over vaccineren via facebook onder de aandacht van het publiek.

U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief van ‘Physicians for Informed Consent voor educatieve update’s: https://physiciansforinformedconsent.org/newsletter/

 

 

 

 

Physicians for Informed Consent op facebook

Bent u bekend met de term ‘secundaire vaccin falen’? Het wordt gebruikt om afnemende immuniteit na vaccinatie te omschrijven.

“De meest waarschijnlijke verklaring voor bofgevallen in eerder gevaccineerde personen kan secundair vaccin falen zijn, of afnemende immuniteit… specifieke antilichamen titers kunnen in verschillende snelheden afnemen. Het benadrukt ons huidige, onvolledige begrip van beschermende immuunresponsen tegen de bof en de mazelen.” Bron: https://www.sciencedirect.com/…/artic…/pii/S0264410X19302257

 

 

 

 

Wist u dat baby’s in het algemeen antilichamen tegen de mazelen, die zijn overgedragen van hun moeders, verliezen tegen de tijd dat zij 12 maanden oud worden? En ze verliezen ze nog sneller als de moeder werd ingeënt voor mazelen.

“Alle baby’s met een detecteerbare mazelenantilichamen tegen de mazelen op de leeftijd van 9 of 12 maanden hadden moeders die geboren waren vóór 1963, vóór het vaccinatietijdperk, en voor zowel weefsel-, als navelstrengbloed namen gemiddelde mazelen antilichamen-titers geometrisch significant af bij afnemende leeftijd van de moeder.” Bron: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/7651776

 

 

De moeite waard om te volgen!

 

 

Door Frankema is moeder van twee ongevaccineerde, inmiddels volwassen kinderen, schrijfster van het boek: ‘Vaccinvrij – ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien’, en initiatiefneemster van de Stichting Vaccinvrij

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This