Politie Melbourne schiet met rubberen kogels op demonstranten tegen verplichte vaccinatie

door | 24 sep 2021 | COVID-19 ziekte

Australië voert een van de meest drastische en destructieve Lockdowns wereldwijd. Terwijl mensen die het hebben over de ‘New World Order’ worden weggezet als complotdenkers, hebben de Australische beleidsmakers nu meerdere keren officieel verklaard dat de New World Order in Australië een feit is.[1,2] De consequenties van dit nieuwe regime zijn desastreus, en de bewoners van Melbourne en Sydney gaan massaal de straat op.

De onderstaande ondertitelde video die demonstranten aan het woord laat was het begin van een artikel over de situatie in Australië. We hebben het niet afgemaakt, maar met toestemming een artikel van Fred Teunissen van Transitieweb overgenomen over protesten van bouwvakkers. De beelden spreken boekdelen. Het politiegeweld in Australie is tijdens die demonstratie uitgemond in schieten met rubberen kogels op de demonstranten. Het lijkt een soort van burgeroorlog, maar dan van de overheid tegen de bevolking.

 
Voor de duidelijkheid. Australië heeft op een populatie van bijna 26 miljoen inwoners3 iets meer dan duizend overlijdens aan – of met – COVID geregistreerd in anderhalf jaar tijd. Maar Australië streefde tot eind augustus de ‘Zero Covid Policy’ na. Dat hield in dat de bevolking van Sydney en Melbourne in een ijzeren Lockdown zaten totdat er geen positieve testen meer zouden zijn. Een onmogelijk doel omdat er nu eenmaal altijd vals postieven zullen zijn als je werkt met een PCR-test die niet betrouwbaar is. Dat de Lockdown gebruikt wordt om de bevolking op hun knieën te dwingen moge duidelijk zijn. De vaccinatiegraad in Australië is 27%, en dat zinde de ‘New World Order’ kennelijk niet.4

“Australië is van plan zijn “covid zero”-beleid te beëindigen nadat premier Scott Morrison heeft vastgesteld dat de aanpak van het land niet “houdbaar” is in het licht van de besmettelijkere COVID-19-deltavariant.
 
Australië heeft een strikt beleid van beperkingen en lockdowns gehandhaafd teneinde elke uitbraak de nek om te draaien, maar de regering heeft in het weekend een nieuw plan aangekondigd waarmee zij het beleid radicaal veranderdt.
 
De regering zal de meeste beperkingen laten vallen zodra 80% van de volwassenen is gevaccineerd, wat volgens The Economist tegen het eind van het jaar het geval zou kunnen zijn.”
-Fox News4

 

 

De betogers aan het woord

 

 

 

Politie Melbourne schiet met rubberen kogels op demonstranten tegen verplichte vaccinatie

Fred Teunissen

Afschuwelijke beelden uit Melbourne waar de regering van de staat Victoria met grof geweld probeert het protest van bouwvakkers neer te slaan. Er is met rubberen kogels op de demonstranten geschoten. Ook soldaten zijn tegen de eigen bevolking ingezet.

De bouwvakkers demonstreren tegen gedwongen vaccinatie en de sluiting van alle bouwplaatsen de komende twee weken.

We laten de beelden voor zichzelf spreken. Wat vandaag in Australië gebeurt heeft wereldwijd impact. Het is is zonneklaar dat dit niks te maken heeft met bescherming van de gezondheid, maar alles met tirannie. Dat past niet bij de vrijheidslievende bevolking van dit land.

 

 

 

 

 
Misschien vat dit plaatje de gekte waarin we zijn beland het beste samen.
 

 
En wij moeten dank je wel zeggen?

 

 
Bronnen:
 
1.
https://rumble.com/vmauq6-aussie-contact-tracing-implementation.html

2. https://rumble.com/vma9pz-watch-australian-government-officials-declare-were-in-the-new-world-order…html
3. worldometers.info/world-population/australia-population/
4. https://www.foxnews.com/world/australia-end-covid-policy-not-sustainable

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This