Hugo de Jonge

Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (CDA)
Hugo de Jonge is pro-vaccins. Hij heeft nog nooit getwijfeld over de veiligheid ervan.

Frank Ruesink, vader van een kind met vaccinatieschade stelde Rutte de volgende vraag:

 

 
Hugo de Jonge geeft geen antwoord op de brieven, en zelfs niet op de WOB-verzoeken die vanuit de stichting Vaccinvrij vanaf 2018 zijn verstuurd.

Brieven en WOB-verzoeken om openbaarheid wetenschappelijke bewijs veiligheid vaccins

Op 28-02-2018 schreven wij een zeer uitgebreide brief met het verzoek om veiligheidsnormen en wetenschap die de veiligheid van het RVP zouden kunnen aantonen. We hebben er geen antwoord op gekregen.

Download brief 28-02-2018 hier.

Op 26-04-2018 schreven we een kortere versie. Ook hier kregen we geen antwoord op.

Download brief 22-04-2018 hier.

Op 24-08-2018 schreven wij een WOB-verzoek omdat daar een antwoord op gegeven moet worden. Helaas heeft het ministerie van VWS ook hier niet op gereageerd. Met het RIVM zijn wij naar aanleiding van dit WOB-verzoek een uiterst slepend traject ingegaan dat tot op de dag van vandaag voortduurt.

Download WOB-verzoek hier.

 

Uit de oude doos
De eerste brief met een verzoek om de wetenschappelijke onderbouwing schreef ik (Door Frankema) in 2001.

Inmiddels zijn we bijna 20 jaar verder later en ik zou precies dezelfde brief weer kunnen sturen. De wetenschappelijke onderbouwing van het Rijksvaccinatieprogramma is niet transparant, noch voor ouders, noch voor artsen of andere geinteresseerden.

 

 

 

 

Hugo de jonge staat niet open voor alternatieven voor vaccins. Hij zit vast in een tunnelvisie: WHO – vaccins – WHO – vaccins – WHO – vaccins…

 

 

 
Hugo de Jonge Is lid van de “DAVOS-kliek”.
Voor meer informatie over het WEF ga naar pagina ‘World Economic forum’

WEF

 
 

 
Hugo de Jonge houdt van experimenten

Gen therapie zonder einde en zonder studie naar de effecten
In de Staatscourant werd op 27 Oktober 2020 aangekondigd dat er een “tijdelijke” regeling was aangenomen betreffende “de uitvoering van klinische proeven met geneesmiddelen voor menselijk gebruik die geheel of gedeeltelijk uit genetische gemodificeerde organismen bestaan die bestemd zijn voor de behandeling of voorkoming van coronavirus-ziekte…”

 

 
“De Minister van Infrastructuur en Waterstaat handelde in overeenstemming met minister voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport…”
 
Het hele bericht in de staatscourant kunt u hier lezen: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stcrt-2020-54619.html

 

 
 
mRNA Covid-19 injecties zijn een vorm van genetische hacking

Het is een procedure waarbij lichaamsvreemd genetisch materiaal in onze cellen wordt ingebracht om ze nieuwe instructies te geven. Dr. Stephen Hoge, voorzitter van Moderna, heeft deze technologie zelfs vergeleken met het installeren van nieuwe ‘software’.1

Covid-19 injecties zijn niet wettelijk verplicht enige vorm van GGO-risicobeoordeling te ondergaan.

Op 15 juli stemde de EU, om de productie van Covid-19 “vaccins” te versnellen, voor een speciale ontheffing voor deze producten, die nu niet onder de GMO-regelgeving van de EU vallen.2 Het effect van deze genetisch gemanipuleerde hulpmiddelen op ons genoom of op het milieu zal dus niet worden beoordeeld. De fabrikanten hebben “carte blanche”. Children’s Health Defense Europe en verschillende andere NGO’s hebben bij het Europese Hof van Justitie om nietigverklaring van dit besluit gevraagd.3

 

 
Bronnen:

1. https://docs.house.gov/meetings/IF/IF02/20200721/110926/HHRG-116-IF02-Wstate-HogeS-20200721.pdf
2. https://eur-lex.europa.eu/eli/reg/2020/1043/oj
3. https://childrenshealthdefense.eu/eu-issues/six-associations-seek-annulment-of-the-eu-regulation-on-gmo-covid-19-vaccines/

 

 

 

 
Hugo de jonge kan niet met geld omgaan

5,1 miljard is uitgegeven aan.... wat precies?
Op 19-05-21 bericht RTL nieuws:

Puinhoop bij ministerie Volksgezondheid: 5,1 miljard aan coronauitgaven niet te controleren
 
“Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft vorig jaar een potje van de boekhouding gemaakt. Er werden miljarden euro’s uitgegeven om de corona-uitbraak te bestrijden, maar het ministerie heeft geen overzicht of alle bestelde spullen ook echt zijn geleverd.

Op het ministerie van Hugo de Jonge (CDA) is de administratie al jaren slecht op orde. In de afgelopen twintig jaar ontdekte de Algemene Rekenkamer maar liefst zeventien keer fouten in de jaarrekening van het ministerie. Deze onafhankelijke instantie onderzoekt ieder jaar of ministeries hun budget wel volgens de regels hebben uitgegeven.

De coronacrisis vorig jaar verergerde de boekhoudkundige chaos op het ministerie alleen maar, omdat in grote haast medische spullen gekocht moesten worden. Van een bedrag van 5,1 miljard euro is onduidelijk of het wel goed is terechtgekomen. “ – RTL nieuws

 

 

 
Hugo de Jonge tekent miljoenen contract met AstraZeneca voor “potentiële conronavaccins”.

In slechts 10 dagen is de deal gesloten
Op 3 juni 2020 maakt het RIVM bekend dat “Duitsland, Frankrijk, Italië en Nederland een samenwerking zijn aangegaan in het verwerven van vaccins voor Europese en andere landen”.

Op 13-06-20 zette Hugo de Jonge, zijn handtekening onder een miljoenencontract met farmaceutisch bedrijf AstraZeneca voor een “potentieel” corona-vaccin. Het bedrijf zegt zelf: “AstraZeneca realiseert zich dat het vaccin mogelijk niet werkt”.

Volgens Hugo de Jonge is het:

“Heel belangrijk dat we vandaag deze stap kunnen zetten. Een vaccin is cruciaal in de strijd tegen het virus. Totdat het vaccin er is, zal het virus onder ons zijn en zal het de kop opsteken. Aan een vaccin wordt dan ook met man en macht gewerkt. Wij willen daarbij samenwerken en wedden op meerdere paarden tegelijk, omdat je van tevoren niet weet wie de race gaat winnen.” – RIVM

Met andere woorden er komen nog meer contracten aan met andere farmaceutische bedrijven.

 

 

Bron:
https://www.rijksoverheid.nl/ministeries/ministerie-van-volksgezondheid-welzijn-en-sport/nieuws/2020/06/13/mogelijk-coronavaccin-voor-europa-gecontracteerd

 

 
Hugo de Jonge beschikt over de “juiste contacten”

Wie is Feike Sijbesma?
Het volgende artikel is afkomstig van https://viruswaanzin.nl/informeren/wie-is-de-speciale-coronagezant-feike-sijbesma-eigenlijk

 

Wie is de speciale Coronagezant Feike Sijbesma eigenlijk?

Door Gerard van Erp

Voor velen was hij een onbekende tot hij een paar dagen geleden plotseling op televisie verscheen met de dringende oproep tot strengere maatregelen om een lockdown te voorkomen.

Hugo de Jonge benoemde Sijbesma in maart als speciaal Coronagezant om het tekort aan Coronatests aan te pakken en op zoek te gaan naar een vaccin.

Maar wie is Feike Sijbesma? Hij was tot februari bestuursvoorzitter van Bio-Chemie reus DSM (nu Schippers directeur).1 Een echte grootverdiener die naast bestuursvoorzitter van DSM met een aantal lucratieve bijbaantjes nog wat bijverdient. Alles bij elkaar goed voor…minimaal €2.000.000,00 per jaar.

Benoemd door Minister Hugo de Jonge als Coronagezant en waarschijnlijk een hele dure man om in te huren…

Niet lang na de benoeming van Feike Sijbesma sluit Hugo de Jonge een geheime (ja… het is zelfs staatsgeheim..) overeenkomst met AstraZeneca om miljoenen nog niet bestaande vaccins te leveren. Heel toevallig heet de directeur van MedImmume (onderdeel van de AstraZeneca groep) Martinus de Jonge… Dat kan natuurlijk toeval zijn er zijn meer hondjes die Fikkie heten. Of hier een familierelatie ligt weten we nog niet zeker en wordt verder uitgezocht.

Maar er is meer toeval in de wereld…

Zo is een zekere Hans Sijbesma sinds januari 2017 president van AstraZeneca Duitsland2 (van januari 2009 tot december 2015 was Hans directeur AstraZeneca Nederland, dus de baas van Martinus de Jonge).

Precies… dezelfde achternaam als onze Coronagezant!

Ik begin een vermoeden te krijgen waarom het contract tussen Hugo de Jonge en AstraZeneca, waar honderden miljoenen van ons belastinggeld mee gemoeid zijn, tot staatsgeheim is verheven.

Ondertussen is Hugo de Jonge met vakantie en predikt Feike Sijbesma hel en verdoemenis als we 1.5 meter niet naleven, geen mondkapjes dragen en als we ons niet laten testen. Natuurlijk gelooft hij heilig in een vaccin.

Sijbesma is natuurlijk wel gewend dat, overal waar hij aanschuift, hij dan de leiding neemt. Je krijgt niet voor niets minimaal €2.000.000 per jaar. Maar om dan meteen op de stoel te gaan zitten van de (vakantievierende) minister, het RIVM en het OMT, dat vind ik wel wat te veel van het goede.

Wat mij betreft mag er een gedegen onderzoek komen naar de staatsgeheime vaccindeal. Te veel personen in een slecht toneelstuk met dezelfde achternaam…

 

 
En ja, Hans is inderdaad de broer van Feike. 3

 
Bronnen:

1. https://www.linkedin.com/in/feike-sijbesma/
2. https://www.linkedin.com/in/hans-sijbesma-b3b9548/
3. < a href="https://www.nrc.nl/nieuws/2020/08/01/dansen-op-dj-jean-en-ageren-tegen-vaccin-en-big-pharma-a4007626">https://www.nrc.nl/nieuws/2020/08/01/dansen-op-dj-jean-en-ageren-tegen-vaccin-en-big-pharma-a4007626

 

 
Hugo de Jonge heeft zijn contract tot “staatsgeheim” gebombardeerd

Heeft dat te maken met de vrijwaring voor eventuele vaccinatieschade?
Op 30-07-2020 bericht persbureau Reuter:

AstraZeneca wordt in de meeste landen vrijgesteld van aansprakelijkheidsclaims voor het coronavirusvaccin.

“AstraZeneca heeft bescherming gekregen tegen toekomstige productaansprakelijkheidsclaims in verband met zijn COVID-19-vaccin, hoopvol gestemd door de meeste landen waarmee het leveringsovereenkomsten heeft gesloten, vertelde een senior executive aan Reuters.”

“Met 25 bedrijven die hun kandidaat-vaccins testen op mensen en zich voorbereiden op het immuniseren van honderd miljoen mensen zodra de producten blijken te werken, is de vraag wie er betaalt voor eventuele schadeclaims in geval van bijwerkingen een lastig punt geweest in de onderhandelingen over de levering.”

“Dit is een unieke situatie waarin we als bedrijf gewoonweg niet het risico kunnen nemen als het vaccin over vier jaar bijwerkingen vertoont”, vertelde Ruud Dobber, een lid van het senior executive team van Astra, aan Reuters.”

 

 

Bron:

1. https://uk.reuters.com/article/us-astrazeneca-results-vaccine-liability-idUKKCN24V2EN

 

 
Als Hugo de Jonge zegt: “Dat gaan we niet doen”, dan bedoelt hij: “Dat gaan we wel doen..”
 

 

 

 
Hugo de Jonge heeft geen verstand van gezondheid?
Feiten waaruit blijkt dat de Jonge zich in zet voor het bevorderen van gezondheid
… hebben we helaas niet kunnen vinden.
 

 

 

Verdieping – artikelen van het blog van de stichting Vaccinvrij

 

 

Het Lab van Frankenstein en de Christelijke levensprincipes van Hugo de Jonge

Wij hebben al aandacht besteed aan het gevaar van het kweken van vaccins op cellijnen van geaborteerde baby’s, zoals AstraZeneca dat doet in ons artikel ‘De deal van Hugo de Jonge’, maar het bedrijf Inovio gaat nog een stap verder met een “nieuwe DNA-technologie”. Lees meer

De Deal van Hugo de Jonge – coronavaccin contract(en) in Europa

De coronacrisis lijkt voorbij te zijn, behalve voor politici. Maar de maatregelen houden de eenzijdig geïnformeerde massa vast in een collectieve angst voor de ‘tweede golf’ totdat…‘het vaccin er is’. Op 13-06-20 zette Hugo de Jonge zijn handtekening onder een miljoenencontract met farmaceutisch bedrijf AstraZeneca. Lees meer

Hugo de Jonge op de vingers getikt door de EU

Hugo de Jonge lijkt in conflict te zijn met de EU over het “zo snel mogelijk ontwikkelen van de COVID-19 vaccin”. EU-commissaris van gezondheid Stella Kyriakides zegt dat “het gaat om samenwerking, niet om concurrentie”.  Lees meer

Financiering WHO – Trump haakt af, Nederland doet er een schepje (belastinggeld) bovenop

Banden tussen de WHO en China; banden tussen de WHO en Bill Gates; banden tussen Bill Gates en de farmaceutische industrie; banden tussen de directeur van de WHO en China, en uiteindelijk banden tussen de WHO een de rest van de wereld en banden tussen de WHO en de Nederlandse overheid. Lees meer

Hugo de Jonge ondersteunt (on)vrijwillig delen van kennis, data en intellectueel eigendom

Alsof de economische recessie, die iedereen de komende jaren in zijn portemonnee zal voelen nog niet erg genoeg is, heeft minister Hugo de jonge op 29-05-20 aan de Tweede Kamer laten weten dat hij in respons op de “Solidarity Call to Action”, het “vrijwillig delen van kennis, data en intellectueel eigendom” met de WHO ondersteunt.
 Lees meer

Coronavirus-App – track and trace van de Nederlandse bevolking is spoedig een feit

Een landgenoot kwam er per toeval achter dat de voorbereidingen voor ‘bijvoorbeeld een app’ en een track and trace beleid van gezonde Nederlanders al flink gevorderd is. De coronavirus-app wordt automatisch mee gedownload als u een nieuwe update installeert op uw I-phone. Lees meer

 

 

Share This