Politiek

Wie heeft de macht?

Geen enkele ouder zou de gezondheid van zijn of haar kinderen blindelings toe moeten vertrouwen aan politici

Zijn politici beter geïnformeerd over vaccins dan ouders?

Waarschijnlijk niet. NIEMAND is goed geïnformeerd over vaccins, TENZIJ men bereid is om algemeen geaccepteerde ‘waarheden’ over vaccins in twijfel te trekken en op zoek te gaan naar informatie.

De gemiddelde politicus weet net zo min als de gemiddelde ouder, of arts of journalist, wat er precies in vaccins zit en wat (negatieve) effecten van kunnen zijn van het inspuiten hiervan.

Wat is het verschil tussen politici en ouders?

Zij hebben verschillende belangen. De eerste prioriteit voor politici is dat het goed gaat met het land – lees: dat het goed gaat met de economie. De eerste prioriteit voor de ouders is dat het goed gaat met hun kind – lees: dat hun kind gezond en gelukkig is.

Zij hebben verschillende machtsposities. Politici bepalen hoe het geld (bijeengebracht door het volk) uitgegeven wordt. De ervaring leert dat economische belangen vóór gaan op gezondheid en milieu. Gezondheid levert geen inkomsten op, en het milieu kan niet protesteren. Winsten laten zien dat het ‘goed’ gaat.

De overheid heeft gezag – dat betekent letterlijk: macht over anderen. De overheid bepaalt, en het volk moet maar volgen? Politici worden gekozen door de burger, maar beïnvloed door het bedrijfsleven.

Wat kost het Rijksvaccinatieprogramma, en wie betaalt deze kosten?

Er wordt ons verteld dat het RVP ‘gratis’ is. Dit is niet waar. Het gaat naar alle waarschijnlijkheid niet om miljoenen, maar miljarden euro’s die de bevolking jaar in, jaar uit besteedt aan het Rijksvaccinatieprogramma en de gevolgen ervan.

Meer info op de pagina Geld

Waarom is er geen financiële transparantie?

Elke belastingbetaler moet flink in de buidel tasten om een ‘gratis’ programma te bekostigen. Als men goed over de financiële aspecten voorgelicht zou worden, zouden mensen gaan nadenken. De status quo zou erdoor in gevaar kunnen komen.

De grootste wens van de gevestigde orde is natuurlijk dat we niet nadenken! Wat zou er gebeuren als we op het consultatiebureau te horen krijgen dat we b.v. €175,- euro (een fractie van de kostprijs) af moeten rekenen?

We zouden ons afvragen of we ons geld hieraan willen besteden! Daarom is het RVP ‘gratis’. Dat betekent dat de overheid voor ons bepaalt dat we ons geld aan vaccins uitgeven. En niet aan andere effectieve manieren om infectieziektes goed te begeleiden en/ of te voorkomen in plaats van te ‘bestrijden’.

Belangrijk is ook: waar geld uitgegeven wordt, wordt geld verdiend. De kern, het grote geld, de macht ligt bij de farmaceutische industrie.

Waarom is er geen transparantie betreffende veiligheidsstudies?

Waarschijnlijk beschikt de overheid niet over onafhankelijke veiligheidsstudies. De overheid laat zich informeren door instanties die financiële banden hebben met het bedrijfsleven. Het zou alle alarmbellen af moeten doen gaan, aangezien bijna alle grote farmaceutische bedrijven een strafblad hebben. Ze zijn door de rechter veroordeeld tot het betalen van miljoenen dollars of euro’s boetes vanwege onderzoeksfraude, het achterhouden of verstrekken van verkeerde informatie etc.

Er wordt ons verteld dat het Rijksvaccinatieprogramma gebaseerd is op vertrouwen’. Dit is misschien de gemakkelijkste weg, maar niet de veiligste. Weer – zolang we vertrouwen, komt de status quo niet in gevaar.

Waarom is er geen transparantie betreffende cijfers?

 Om een bewuste keuze te kunnen maken hebben ouders informatie nodig. Men moet op basis van data (cijfers) kunnen inschatten:

  1. hoe groot de kans is om – in de 21ste eeuw (met schoon drinkwater en toegang tot gezonde voeding) te sterven of blijvende schade op te lopen aan een infectieziekte
  2. hoe groot het risico is om te overlijden of (blijvende) schade op te lopen als gevolg van vaccins

Verschillende overheidsinstanties houden data bij: sterftecijfers, ziektecijfers, het aantal complicaties, het aantal meldingen van bijwerkingen, het voorkomen van infectieziektes bij gevaccineerde kinderen, het voorkomen van infectieziektes bij ongevaccineerde kinderen, de toename van chronische aandoeningen etc. etc.

Eén druk op de knop en die informatie is bekend. Voor beleidsmakers! Voor ouders is dit allemaal grijs gebied – we worden onwetend gehouden.

Waarom worden we onwetend gehouden?

Dat ‘vaccineren een keuze is’ klinkt goed, maar in de praktijk komt het erop neer dat het onmogelijk is om een keuze te maken als je geen informatie hebt. Zonder transparantie zijn we afhankelijk van degenen die de informatie hebben.

Kennis is macht. Zolang je kennis voor jezelf houdt, kun je macht over anderen uitoefenen.

 

 

‘Wij vaccineren niet! – Wir impfen nicht!’

 
Klik op ‘Bekijk deze video op YouTube’ als u de onderstaande docu niet direct op het scherm te zien krijgt.