Internationale politiek

Wie bestuurt de bestuurders?
De scheidslijn tussen globale, Europese en nationale politiek is vervaagd. En zonder dat de gemiddelde burger het beseft zijn we terecht gekomen in een fuik die onze rechten op vrijheid van meningsuiting en vrije keuzes bedreigt. Informeer uzelf!

Bill Gates

Wat heeft Bill Gates te maken met het wereldwijde vaccinatiebeleid? Kan een investering van 10 miljard dollar uitmonden in een wereld waarin elke wereldbewoner (verplicht) wordt gevaccineerd?

Lees meer: pagina Bill Gates

Wereldgezondheids-organisatie (WHO)

Is de WHO een onafhankelijke organisatie? Is een “one-size-fits-all” wereldwijd, gelijkgetrokken vaccinatiebeleid een haalbaar streven? Is dat wat we willen?

Lees meer: pagina Wereldgezondheidsorganisatie

De Europese Unie (EU)

Is het waar dat in Brussel een paradijs is voor lobbyisten? En dat vaccin producent GlaxoSmithKline opgeeft hier alleen al jaarlijks ruim anderhalf miljoen Euro aan te spenderen? Hoe groot is de invloed, en de macht van de farmaceutische industrie?

Lees meer: pagina Europese Unie

 

 

 
Waarom kunnen noch journalisten, noch consultatiebureau-arstsen, noch het RVIM aan ongeruste burgers wetenschappelijk bewijs overleggen dat vaccineren veilig is?

 
Waarom benoemen noch journalisten, noch CB-artsen, noch onze voorlichters van het RIVM het feit dat zowel de WHO, als de EU, als de EMA zwaar gefinancierd en bespeeld worden door de farmaceutische industrie?

 
Waarom wordt er van ouders verwacht het RVP te vertrouwen? Het zou betekenen dat we ons vertrouwen leggen in een overheid die zaken doet met bedrijven die door de rechter veroordeeld zijn tot het betalen van miljarden-boetes wegens wetenschappelijke fraude!

 

Boetes betaald door Farma - overheden knijpen een oogje dicht?

 

GSK is het bedrijf waar de meeste vaccins die voor het RVP worden aangekocht vandaan komen.

Is het bedrijf betrouwbaar?

 
GSK heeft in 2012 een schikking van drie miljard dollar gemaakt wegens het verzuimen van het bekendmaken van veiligheidsgegevens in USA.

‘Overzicht uit Legaal maar Fataal – hoe de grote industrieën onze gezondheid bedreigen’ ~ Nicholas Freudenberg

 

 
In Europa heeft een uitgelekt rapport uit 2011 van GSK bewezen dat het bedrijf op de hoogte was van ernstige bijwerkingen van het vaccin Infanrix Hexa, dat baby’s vier keer kregen in hun eerste levensjaar. Noch de media, noch de Nederlandse overheid hebben deze informatie gebruikt om de burger te waarschuwen, terwijl het rapport melding maakt van meer dan honderd gevallen van ernstige vaccinatieschade bij Nederlandse kinderen. Het vaccin is in 2019 geruisloos vervangen door Vaxelis. Onze baby’s zijn dus 8 jaar lang ingespoten met een riskant vaccin.

 

 

 

Informeer uzelf! Lees onze blogpost:

 
Screenhost met Rood Vaxelis

‘Infanrix Hexa is vervangen door Vaxelis – stappen we van de ene beerput in de andere?’

Waarom is Infanrix Hexa vervangen? CB-artsen zijn niet vooraf geïnformeerd over de reden. En journalisten zijn niet op de hoogte, of vinden het kennelijk niet nodig de burger te informeren over [..] Lees meer

 

 

 

 

 

 
Veiligheid is belangrijker dan winst.

 

 

Lees verder – Gerelateerde blogposts

 

WHO, Farma, Gates & de regering: wie bepaalt het vaccinatiebeleid?

Dit artikel is een vertaling van ‘WHO, Pharma, Gates & Government: Who’s Calling the Shots?’ Het is een zeer uitgebreide analyse over de banden tussen het bedrijfsleven en de politiek in USA. Deze banden zijn zo sterk en zo invloedrijk dat zij het vaccinatiebeleid wereldwijd beïnvloeden. De macht van […] Lees meer

Vaccins ontworpen als ‘toegangspoort-medicijn’: over winst die leidt naar nóg meer winst

De huidige vaccinmarkt wordt geschat op $ 50 miljard. Slechts vier bedrijven (GKS, Merck, Sanofi en Pfizer) hebben bijna alle kinderen ter wereld als regelmatig terugkerende klant. En bovendien kunnen zij erop vertrouwen dat overheden wereldwijd hun best doen [..] Lees meer

Bill Gates Foundation is na de Amerikaanse regering de grootste donateur van WHO

De onafhankelijkheid van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is ernstig aangetast. In 2017 is het totale bedrag dat de WHO heeft ontvangen van landen (lidstaten), overschreden door het bedrag van deelnemers die geen overheden zijn, waaronder de farmaceutische industrie. De Bill & Melinda Gates Foundation heeft […] Lees meer

Open brief van internationale organisaties aan de WHO over het onderwerp vaccinveiligheid

Op dit moment worden er miljoenen Euro’s besteed om een onwillige, ongeruste en twijfelende bevolking middel angstcampagnes ertoe te bewegen hun kinderen te laten vaccineren. In de hele eenzijdige discussie ontbreekt de hoofdreden waarom ouders dit niet willen: angst voor […] Lees meer

De missie en strijd van Robert F. Kennedy Jr tegen de grootmachten

Het onderstaande interview met Robert F. Kennedy verscheen in het Franse onafhankelijke tijdschrift Nexus Magazine in november 2018. Het is een buitengewoon interessant verslag over de juridische strijd die wordt gevoerd tegen multinationals. Kennedy en zijn […] Lees meer

Share This