Prachtige boodschap voor ons allemaal van Monica Smit van Global Walkout

door | 11 apr 2023 | Overig

Het hoogtepunt van mijn Paasdagen was een prachtige boodschap van Monica Smit, de Australische (van Nederlandse afkomst) initiatiefneemster van Global Walk-out. Ik deel hem hieronder graag met u. En onder het filmpje staan de belangrijkste dingen die wij kunnen doen. Inmiddels zijn al ruim 75.000 mensen aangesloten. U kunt hier lid worden van de global walk out family.
 


 
 

Elke tweede zondag om 20.00 uur Londense tijd wordt er een nieuwe stap aangekondigd van de ‘Global Walkout’. Het idee is om er geleidelijk naar te streven om los te koppelen van de globalistische agenda. Elke stap zal ons in staat stellen om onafhankelijker, en zelfvoorzienend te worden en de controle over ons lot in eigen hand te nemen. IEDEREEN, OVERAL TER WERELD, kan ongeacht zijn of haar levensstijl, deelnemen aan de walkout in de mate waarin men zich prettig voelt. Op de website staan de stappen in meerdere talen, waaronder Nederlands, uitgelegd.

 

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This