Project Veritas heeft under-cover beelden van topman bij de FDA over licentie van Covid-vaccin

door | 29 mrt 2022 | COVID-19 vaccin, COVID-19 ziekte, Internationale politiek

Project Veritas heeft een video vrijgegeven waarin beweerd wordt dat een topman van de Food and Drug Administration (FDA) zegt dat Covid-boosters een jaarlijkse vereiste zullen worden, en dat de regering Biden financieel zou worden beloond voor het promoten van het vaccin. Christopher Cole, executive officer van FDA’s Medical Countermeasures Initiative (MCMi), werd op een verborgen camera opgenomen toen hij de opmerkingen maakte.
 
Cole staat aan het hoofd van een afdeling ‘Countermeasures Initiatives’ van de FDA die een cruciale rol speelt bij het kunnen garanderen dat geneesmiddelen, vaccins en andere maatregelen tegen besmettelijke ziekten en virussen veilig zijn. Hij deed de onthullingen via een verborgen camera aan een undercover Project Veritas reporter.
 


 
De beelden bevatten ook uitspraken van Cole over de “financiële prikkels” die farmaceutische bedrijven zoals Pfizer hebben om het vaccin goedgekeurd te krijgen voor jaarlijks gebruik. En over het gebruik van de Emergency Use Authorization ten behoeve van het omzeilen van wettelijke bezwaren tegen het gebruik van vaccins voor kinderen.

“Ze zijn allemaal goedgekeurd voor gebruik in noodsituaties omdat het gemakkelijker is om te krijgen als sommige andere goedkeuringen,” zei Cole toen hem gevraagd werd of hij dacht dat er “echt een noodtoestand voor kinderen” was.
 


 

Officiële verklaring van de FDA:

“De persoon die in de video te zien is, werkt niet voor vaccins en vertegenwoordigt niet de mening van de FDA.”

FDA verwierp het rapport en zei dat Cole niet werkt op het gebied van vaccins en dat zijn meningen niet overeenkomen met die van de FDA.

James O’Keefe van Project Veritas daarentegen heeft de FDA corrupt genoemd. O’Keefe beweerde ook dat hij Cole aanvankelijk had benaderd met het verzoek om de vermeende corruptie van de FDA aan de kaak te stellen. “Ik heb hem gevraagd om klokkenluider te worden. Het is duidelijk dat hij hier een aantal zeer ware dingen zegt,” verklaarde de Project Veritas leider. Maar Cole zegt nu dat hij zich heeft vergist. ‘Nou, dan sprak ik in privé, ik wilde niet dat mijn opmerkingen openbaar werden gemaakt.'”

 

 

 

Over project veritas

Project Veritas heeft als missie: Het onderzoeken en aan de kaak stellen van corruptie, bedrog, zelfverrijking, verspilling, fraude en ander wangedrag in zowel publieke als private instellingen met als doel een meer ethische en transparante samenleving te bewerkstelligen. Het team van journalisten van Project Veritas brengt films naar buiten zoals onderstaand gesprek met een leidinggevende functionaris bij de Food en Drug Administration (FDA). Deze overheidsinstantie houdt zich bezig met het verlenen van goedkeuring om medicijnen en vaccins op de markt te brengen.
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This