Radio Isa is live!

door | 3 dec 2021 | Media

“Lieve mensen, Hier is hij dan. Het startschot van Radio Isa. De pilot. En wel de allereerste take. Want authentieker dan de proefopname ging het niet” – Isa Kriens

Juriste Isa Kriens is voor velen een bekende vanwege haar activiteiten als “kleine Activist”, en het Coronajournaal dat zij met oud-advocaat Frank Stadermann deed. De website van de kleine activist bestaat nog wel, en de geweldige afleveringen van het Corona-journaal kunt u op de website van Cafe Weltschmerz vinden. Maar beide activiteiten hebben het veld moeten ruimen voor de zeer snelle ontwikkeling die Isa doormaakt. Zij heeft hier vele mensen in kunnen inspireren en mee kunnen nemen. In de onderstaande podcast legt zij uit wat haar nieuwe plannen zijn!

Klik op “Unblock video” om hem te deblokkeren…
 

 

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This