Rechtszaak Willem Engel leidt tot wraking – waarom?

door | 11 jan 2023 | COVID-19 ziekte, Rechten

Misschien moeten we eerste met de volgende vraag beginnen: Waarom staat Willem Engel überhaupt terecht?

Norbert Dikkeboom is begonnen met een massa aangifte te doen. Dit heeft geleid tot een rechtszaak. Was de massa aangifte om te beginnen al niet een doorgestoken kaart? Dikkeboom heeft een document gemaakt waarin hij allerlei tweets heeft geknipt en geplakt en hij heeft een verhaal geschreven. Hij is daarbij geholpen door de politie en het Openbaar Ministerie (OM) en nog een andere juridische adviseur! Wat ervan is gemaakt is dat het zou gaan om het strafbare feit opruiing. Maar opruiing is altijd gericht tegen het openbaar gezag en moet mensen aansporen tot een specifiek strafbare feit, en dat is bij Willem helemaal niet het geval. Tot op heden kan dit niet worden aangetoond.
 
En nog erger: er is wél bewezen dat het OM in 6 van de 7 Tweets heeft zitten knippen en plakken. Op basis van de knipsels is de rechter-commissaris gevraagd om bijzondere opsporingsbevoegdheden, waaronder het afluisteren van drie telefoons, het stelselmatig volgen en observeren, en het uitpeilen van zendmasten om de locatie te bepalen van de verdachte. Voor dit soort bijzondere opsporingsbevoegdheden moet de rechter-commissaris altijd toestemming geven. En naar nu blijkt is deze toestemming gekregen op basis van valse voorwendselen.

Tot op de dag van vandaag is de helft van dossier compleet. Hoe kan je je verdedigen als het dossier niet compleet is? De rechter heeft al tot drie keer toe de opdracht gegeven aan het OM om het dossier compleet te maken en dat is gewoonweg niet gedaan.

Hoever gaat de corruptie, hoever gaat de onrechtmatige inmenging in iemands leven en hoe kunnen we Willem steunen?

Kijk naar de nabeschouwing van de rechtszaak en als U het kunt volhouden naar de zitting eronder.
 

Nabeschouwing

 

 

Zitting

 

 

 
De rechter is teleurgesteld. Hij heeft Engel immers zo veel ruimte gegeven om te spreken. Hij speelt ‘the good guy’, maar zit bovenop de beerput van de bevooroordeelde rechtspraak.

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This