Shanghai in beeld – onmenselijk “gezondheidsbeleid” voor wat precies?

door | 22 apr 2022 | COVID-19 ziekte

Op 20 april bericht ‘Channel News Asia’ dat er 7 Covid-sterfgevallen zijn gemeld in een stad van meer dan 25 miljoen inwoners. [1] Vier dagen geleden berichtten de NOS en de BBC dat de leeftijd van de toen 3 gemelde sterfgevallen tussen de 89 en de 91 jaar was.[2]

“De grootste stad van China is op weg naar heropening nu bedrijven en inwoners steeds wanhopiger worden door Lockdowns en voedseltekorten.” – Channel News Asia1

Oh, oh, wanneer kan deze stad weer open? En hoeveel sterfgevallen gaan ze daarmee wel niet redden? Voordat wij in Nederland te maken krijgen met nieuwe Lockdowns die zijn gebaseerd op de grote aantallen “besmettingen” (positief geteste mensen) omdat gezonde mensen hiertoe verplicht worden omdat testen “noodzakelijk” is voor toegang tot de maatschappij of reizen, is het goed om even op ons in te laten werken hoe ver de gekte kan gaan.

De onderstaande beelden geven de indruk dat voedseltekorten worden gecreëerd, kinderen worden misbruikt, en een hele maatschappij de waanzin in wordt gemanipuleerd die alleen op basis van tirannie en geweld in stand gehouden kan worden.

 

 

Shanghai in beeld

 

 

 

Geweld en geweren om de burgers in toom te houden

 


 


 

 

Quarantaine voor gezondheid?

 


 

 

Robots helpen om mensen onder controle te houden

 

 

 

Man-made pandemie en mand-made voedselcrisis

 


 


 

 

Kindermishandeling

 


 

 

De media


 
“Het feit dat het nu naar buiten komt moet vooral een beetje tegemoet komen aan wat er leeft onder de bevolking van ja het is een vrij ongevaarlijk virus. Dus dit is ook wel iets om te laten zien kijk het is niet zo dat dit helemaal niks doet met de mensen.” – NOS2
 
Nee hoor NOS – het is zo erg niet wat daar allemaal gebeurt in Shanghai. En in Nederland kan absurde en wrede tirannie niet plaatsvinden. De media geven ons alle informatie die wij nodig hebben om zelfstandig te kunnen nadenken en verantwoordelijke keuzes te maken. En gelukkig leven wij in een democratie met politici die zich inzetten voor het welzijn van de bevolking. Wij kunnen de volgende crisis met vertrouwen tegemoet zien… Is dat het?

 

 
Bronnen:

1. https://www.channelnewsasia.com/asia/shanghai-covid-19-deaths-lockdown-eased-china-apr-20-2635281
2. https://www.youtube.com/watch?v=pBaRrT_nhdk

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This