Shanghai vergroot zijn medische dictatuur – waarom nu?

door | 22 apr 2022 | COVID-19 ziekte

Het onderstaande voor u vertaalde artikel, eerder gepubliceerd op de Highwire maakt veel duidelijk over de reden waarom China kiest voor een lockdown waarvan we weten dat het niet werkt, tegen een virusvariant waarvan we weten dat hij niet gevaarlijk is. Wat gaan de consequenties zijn van de ondergang van het maatschappelijk leven van een stad met 26 miljoen inwoners op de bevoorradingsketens en daarmee op de rest van de wereld? Hoeveel menselijk leed is nodig om te zien waar een psychopatische elite mee bezig is? En wat moet er gebeuren voordat de wereldbevolking de handen ineen slaat voor collectief verzet?

 

 

Shanghai vergroot zijn medische dictatuur – waarom nu?

Door Jefferey Jaxen

Terwijl politici in de meeste landen racen om de Covid maatregelen net voor het stemseizoen te beëindigen, lijkt China niet al te bezorgd over de gevoelens van hun volk, of menselijkheid.

De wereld kijkt naar misschien wel de diepste, meest autoritaire Covid Lockdown reactie sinds het begin van de pandemie – en dat zegt veel.

Dagelijks duiken video’s op van kinderen die bij hun ouders worden weggehaald en naar quarantainevoorzieningen worden gebracht, robotpatrouillehonden, dystopische drones die bevelen blaffen, voedselrellen en volksgezondheidsfunctionarissen die de honden en katten doden van mensen die positief zijn getest en naar de voorzieningen worden gebracht.

Materiaal waar nachtmerries van gemaakt zijn.

 
Shanghai is de dichtstbevolkte stad van China, een van de grootste zeehavens ter wereld en een belangrijk industrieel en commercieel centrum van China.

Waarom proberen de Chinese autoriteiten het opnieuw, nadat de wereld twee jaar lang getuige is geweest en pijnlijk heeft moeten toezien hoe strenge Covid lockdown-reacties van regeringen over de hele wereld jammerlijk faalden? En waarom nu?

Er wordt ons verteld dat zowel Omicron als zijn nieuwste BA.2 subvariant beide non-starters zijn wat betreft dodelijkheid of hun vermogen om wijdverspreide ernstige ziekten te veroorzaken. Toch hebben de leiders van China, in het volle zicht van de wereld, een waanzinnig niveau van medisch autoritarisme aangewend om zo’n milde vijand te bestrijden met bewezen inferieure wapens. Lockdowns – weten we – werken niet.

Harde lockdowns zijn een schande, politieke zelfmoord voor degenen die zich eraan committeren en medisch gezien impotente maatregelen voor de volksgezondheid. Ze zijn zo impopulair geworden dat zelfs één van de meest fanatieke voorstanders, Dr. Fauci, is teruggekrabbeld en heeft toegegeven dat ze gefaald hebben en collaterale schade hebben aangericht.

De Chinese leiders hebben de economische motor van Sjanghai tot stilstand gebracht, een strategische blunder die alleen nog maar wordt versterkt door de enorme geopolitieke bewegingen die plaatsvinden door het conflict tussen Rusland en Oekraïne – samen belangrijke leveranciers van tarwe en kunstmest.

De krantenkoppen uit Shanghai waren ronduit afschuwelijk – “objectief” proberen te zijn is er niet meer bij.

Lockdown, maatregelen, Covid-19, Corona[/caption]Shanghai heeft vanaf 28 maart 2020 in twee fasen een lockdown voor de hele stad afgekondigd. De harde lockdown is sindsdien van kracht. Gezondheidsfunctionarissen van de stad hebben bevolen om de meer dan 25 miljoen inwoners regelmatig te testen.

National Review meldt: “Op zaterdag meldde de stad ongeveer 23.000 gevallen, de meesten van hen a-symptomatisch, volgens de Associated Press. China heeft een ‘nul-Covid’-beleid ingevoerd sinds de pandemie meer dan twee jaar geleden begon.”

Hoewel de Covid PCR-tests al vanaf het begin van de pandemie, meer dan twee jaar geleden, bekend stonden als “zeer onnauwkeurig” en “met een grote neiging om vals-positieve uitslagen te geven”, kan het China blijkbaar niet schelen.

“Donderdag meldde de [Chinese] regering 23.107 nieuwe gevallen in het hele land, die op 1.323 na, allemaal geen symptomen hadden. Dat was inclusief 19.989 in Shanghai, waar slechts 329 mensen symptomen hadden,” meldde de Associated Press.

Dr. David Livermore van de Daily Sceptic schrijft: “Dit komt erop neer dat slechts 5,7% van de in het hele land vastgestelde ‘gevallen’ symptomatisch zijn, en in Shanghai is dat slechts 1,6%. Zulke kleine percentages liggen ver onder de internationale norm, waar 25-75% van de vastgestelde gevallen gewoonlijk symptomatisch zijn. Zij zijn echter wel in overeenstemming met het feit dat Shanghai keer op keer zijn gehele bevolking van 25 miljoen mensen test. 25 miljoen keer gebruikt, zal een test met 99,9% specificiteit 25.000 vals-positieve resultaten opleveren”.

De VS heeft zojuist het vertrek van niet-spoedeisende werknemers en hun gezinnen bevolen “vanwege een toename van het aantal Covid-19-gevallen en de gevolgen van beperkingen in verband met (China’s) reactie,” aldus een verklaring. In een reactie verdedigde een woordvoerder van het Chinese ministerie het Covid-preventie- en -bestrijdingsbeleid van het land als “wetenschappelijk en effectief”.

Voor grotendeels asymptomatische gevallen van een niet-dodelijke stam van het coronavirus, die blijkbaar een bevolking treffen waarvan ons verteld is dat die een goede natuurlijke immuniteit heeft en gevaccineerd is, maakt China zijn economie kapot en berokkent het zijn bevolking enorme schade via onwetenschappelijke lockdowns.

 
Terwijl zelfs de mindere medische dictator-wannabees in Nieuw-Zeeland en Australië gedwongen zijn hun “nul-Covid”-beleid te laten vallen, gaat China er nog steeds als een dwaas mee door. Waarom?

• Een kortzichtige impuls om altijd te kiezen voor mensen verbrijzelende tactieken en van bovenaf met geweld opgelegde staatsvoorschriften boven individuele keuze of medische autonomie?

• Een poging om de vertraging van de bevoorradingsketen en de voedselcrisissen te verdoezelen die zijn veroorzaakt door twee jaar wereldwijde beperkingen van Covid en die nu worden verergerd door de oorlog tussen Rusland en Oekraïne?

• Een wetenschap van een naderende, dodelijker mutatie?

• Het verstrekken van een dekmantel voor de brede verspreiding van vaccinatieschade en/of de immuunaandoening ADE van de bevolking als gevolg van de Covid-vaccinatiecampagne van het land?

• Of iets misschien nog erger? Een vroege sprong diep in de “global reset” agenda van het WEF? Een waar andere landen niet de politieke wil voor hebben en waarvan de bevolking, in dit stadium van ontwaken, zich uit alle macht tegen zou verzetten.

Ongeacht de redenering zijn de vooruitzichten voor China op het wereldtoneel verschrikkelijk.

Het is echter interessant om op te merken dat ondanks de menselijke wreedheden die rechtstreeks het gevolg zijn van de door de Chinese regering opgelegde beperkingen, de Wereldgezondheidsorganisatie stilletjes aan de zij-lijn blijft staan.

Dr. Alejandro Cravioto, voorzitter van de WHO’s Strategic Advisory Group of Experts on Immunization, zei dat het “belangrijk zou zijn” om te zien of dergelijke lockdowns volledig effectief zijn bij het indammen van de laatste uitbraak…

Een overzicht van de grootste donateurs van de Wereldgezondheidsorganisatie in 2020 toont aan dat China bij de top hoort met 28,7 miljoen dollar.

 

 
Bron originele artikel: https://thehighwire.com/editorial/shanghai-flexes-its-medical-dictatorship-but-why-now/

 
Jefferey Jaxen is een gezondheidsjournalist en is wekelijks te zien in zijn segment, ‘The Jaxen Report’, op The HighWire. Als onderzoeksjournalist, onderzoeker en meeslepend schrijver fungeert Jefferey als hoofdredacteur van ‘The HighWire News and Opinion Team’.

 
Vertaling: Door Frankema

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This