Shaping our Future – Evelien Deiters. De Verboden Manifestatie, Vrouwen voor Vrijheid

door | 24 mrt 2021 | COVID-19 ziekte

Op 7 maart vond de Verboden Manifestatie plaats: Shaping our Future

Na vele gesprekken met gemeentes en telkens het verbod om met meer dan 100 mensen samen te komen, besloten we om op een geheime locatie ons sprekerspodium te houden zonder publiek zodat onze sprekers hun boodschap naar buiten konden brengen.

Wat zijn we dankbaar dat ze haar intense verhaal met ons deelde: Evelien Deiters. Als kinder- en jeugdpsycholoog ziet zij de effecten van de maatregelen op het leven van kinderen en jongeren als geen ander. Het is de speech waar de tranen het meest prikten. Want waar het om onze kinderen gaat, raakt het ons het hardst. Het geeft hoop dat mensen zoals Evelien vertellen wat er in de werkelijkheid speelt op grote schaal. Zodat we kunnen besluiten dat we dit gaan stoppen.

 

 

 

 

Moeders…!! Vaders…. !! Laten jullie dit gebeuren?!

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This