Shot dead – the movie they don’t want you to see

door | 24 nov 2023 | COVID-19 vaccin

‘We the Patriots USA’ zegt dat “dit de film is waarvan we wilden dat we hem niet hoefden te maken. Maar dit is een film die iedereen moet zien.”

De nieuwe film – ‘Shot Dead’ – die op 9 november is uitgekomen, documenteert de verhalen van kinderen die zijn gestorven door de corona-injecties.

Families die hebben meegemaakt dat de injecties hun kinderen hebben gedood en de moed hebben om hiermee naar buiten te treden krijgen het woord. We weten allemaal dat er velen zijn die zich hebben overgeleverd aan de farmaceutische industrie en ontkennen dat hun dierbaren gewond zijn geraakt of zijn gestorven door de injecties. Maar geen enkele hoeveelheid geld of dreigementen kan deze ouders ervan weerhouden om de waarheid te spreken ter ere van hun kinderen – en zodat dit niet nog een kind kan overkomen.

Deze film richt zich op het diep persoonlijke aspect van de ravage die is aangericht door de corona-injecties en de dwang om ze te nemen, en wordt verteld door de families die kinderen hebben verloren. Deze film zet ons aan tot nadenken. En hopelijk tot het actief beschermen van kinderen overal ter wereld.
 
 

 
 
Officiële website: Shot dead film

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This