Show us the science and give us the choice! – twee Amerikaanse collega’s schetsen een beeld van wat ons te wachten staat?

door | 16 aug 2018 | Farmaceutische industrie, Internationale politiek, Vaccins

Openbaar, gemakkelijk toegankelijke wetenschap en keuzevrijheid – het zijn logische eisen van verantwoordelijk ouders. Voordat zij ‘iets’ laten inspuiten bij hun kinderen willen ze weten hoe, en door wie onderzocht is of het veilig is. En ze willen ook zelf kunnen bepalen of ze hun baby’s wel of niet laten vaccineren! Als we iets kunnen leren van hoe raar het kan lopen in een democratie, is dat wel van de Amerikanen. De Verenigde Naties lijken wat betreft vaccineren meer op een fascistische dan democratische staatsvorm.

De hetze tegen ouders die niet vaccineren, de toegenomen druk, en de eenzijdige en manipulatieve berichtgeving in de media in Europa zijn allemaal zaken waar de Amerikanen al jaren mee kampen. En nu er een globale bewustwording gaande is, lijkt het of de gevestigde orde alles uit de kast haalt om de mensen nog wat langer in haar greep te houden. Op dit moment is de situatie in USA qua vrijheidsbeperking erger dan bij ons. En daarom ook zo leerzaam. Is dit ons voorland? Of telt een gewaarschuwd mens voor twee?

 

 

 

 

 

 

Barbara Lou Fisher is de mede-oprichtster van National Vaccine Information Centre (NVIC). Ze schreef verschillende boeken, waaronder ‘A shot in the dark’ over de – nog immer voortdurende – gebrekkige werking en risico’s van het kinkhoestvaccin. Ze was tientallen keren te zien op nationale televisie in Amerika en verscheen in The Greater Good, Shots in the DarkVaccines RevealedThe Truth About Vaccines en andere documentaires.
Websites:  www.NVIC.org, www.NVICAdvocacy.org en www.TheVaccineReaction.org

Joseph Mercola is arts en initiatiefnemer van een van de grootste natuurlijke gezondheid-bewegingen in USA. Zijn slogan: Neem de controle over uw gezondheid in eigen hand. Hij informeert de burger over schaduwkanten van pillen en vaccins, en natuurlijke manieren om gezond te blijven. Zijn nieuwsbrief heeft meer dan 1.5 miljoen abonnees.
Websites: www.mercola.org en www.mercola.com

 

 

 

 

 

Over de auteur: Door Frankema is moeder van twee ongevaccineerde, inmiddels volwassen kinderen. Zij is schrijfster van het boek: ‘Vaccinvrij – ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien’, en initiatiefneemster van de Stichting Vaccinvrij

Mara Gabriëlle (ondertiteling) is moeder van twee ongevaccineerde kinderen en maakt deel uit van het kernteam en het vertaalteam van Vaccinvrij

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This