Slachtoffers Covid-injectie gaan in gesprek met ministerie van VWS – doe mee met de video!

door | 24 mei 2023 | COVID-19 vaccin

Op 5 juni gaan 3 mensen met vaccinatieschade in gesprek met vertegenwoordigers van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Om de harde realiteit dat zij niet de enige zijn met vaccinatieschade door de Covid- injectie kracht bij te zetten doen zij de volgende oproep:

Maak een filmpje in over je gezondheid (voor en) na de prik. Hou het kort, in een minuut, of zelfs een halve minuut kun je heel veel zeggen. Het belangrijkste doel van het filmpje is dat er een boodschap afgegeven kan worden aan het ministerie van VWS dat er in Nederland veel slachtoffers zijn van het vaccinatiebeleid. De mensen “die het voor een ander deden” worden door de overheid het bos ingestuurd. Stuur je filmpje naar: [email protected]

Magdalena Dzambo, initiatiefneemster van “The Long shot” – een website met interviews van mensen met vaccinatieschade – heeft haar oproep in het onderstaande filmpje ingesproken:
 
Heeft uzelf ondervonden dat de prik uw gezondheid heeft beschadigd? Kent u iemand? Doe alstublieft mee met deze actie.

Er kan niets veranderen als vaccinatieschade niet wordt (h)erkend.
 


 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This