Stichting Artsen Covid Collectief opgericht: de maatregelen gaan te ver – artsen staan op

door | 23 dec 2020 | COVID-19 ziekte

Een groep artsen heeft de stichting Artsen Covid Collectief opgericht om aandacht te vragen voor de volgens hen wel erg verregaande coronamaatregelen. Zij vinden dat het huidige coronabeleid teveel gericht is op de gevolgen van corona en te weinig op het juist voorkomen dat mensen in het ziekenhuis terechtkomen.
 
Ook vindt het collectief dat er meer onderzoek moet komen naar geneesmiddelen die huisartsen aan coronapatiënten mogen voorschrijven, zegt mede-oprichter en internist Evelien Peeters tegen het AD.
 
Ze wijst daarbij bijvoorbeeld naar onderzoeken waaruit blijkt dat vitamine D en ontwormingsmiddel ivermectine een positief effect hebben. ‘Dan kun je zeggen: er is nog geen onomstotelijk wetenschappelijk bewijs. Maar waarom zouden we dan niet snel massaal inzetten op gedegen studies naar zulke goedkope middelen die kunnen voorkomen dat mensen in het ziekenhuis belanden? Bovendien: voor het effect van een lockdown of mondkapjes is ook geen hard bewijs.’”Hart van Nederland

 

 

Een prachtige boodschap

 
De onderstaande boodschap van de Stichting Artsen Collectief Nederland is zo rustig en genuanceerd geformuleerd, er valt wat mij betreft niets tegenin te brengen. Luister en deel…
 

 

 
Ga hier naar de website van Stichting Artsen Covid Collectief
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This