Stop het pandemieverdrag – teken alstublieft

door | 14 mei 2024 | WHO

Het demissionaire kabinet staat op het punt om de totale controle over ons volksgezondheidsbeleid, in geval van een veronderstelde ‘gezondheidscrisis’, over te dragen aan de Wereldgezondheidsorganisatie, de WHO.

Als de huidige voorstellen voor een Pandemieverdrag en de voorgestelde wijzigingen van de Internationale Gezondheidsregeling in werking treden, dan is het voortaan de WHO die bepaalt wanneer sprake is van een ‘potentiële gezondheidscrisis’ en is het de WHO die vervolgens bepaalt welke maatregelen zouden moeten worden opgelegd.

Quarantaine, isolatie, reisbeperkingen, digitale vaccinatiepaspoorten – de WHO kan het straks allemaal voorschrijven, met alle ontwrichtende gevolgen voor onze samenleving van dien.

Forum voor Democratie roept het demissionaire kabinet op om niet akkoord te gaan met de voorstellen. Nederland moet zelf, met democratische controle, kunnen beslissen over het volksgezondheidsbeleid.
 
 
Teken hier: https://fvd.nl/petities/stop-het-who-pandemieverdrag
 
 

 
 
Teken hier: https://fvd.nl/petities/stop-het-who-pandemieverdrag
 
 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This