Testdieren afgemaakt – hoe groot is het risico op sterfte van de menselijke proefkonijnen?

door | 9 aug 2022 | COVID-19 vaccin

Een “factcheck” op Twitter trok de aandacht van onderzoeksjournalist Igor Chudov.[1] Dit was de tekst:

“Alle Covid-19 vaccins zijn getest op dieren en er waren geen signalen die aanleiding gaven tot zorg wat betreft veiligheid”, zeggen medici[2]

Het laat weer eens zien dat factcheckers onbetrouwbare informatie geven. De genoemde factcheck vermeldt drie dier-studies – één voor elk COVID-vaccin. Chudov nam de moeite om de studies te lezen en ontdekte dat in alle drie de studies de proefdieren kort na de vaccinatie tegen Sars-Cov2 zijn gedood. Dit maakt het natuurlijk onmogelijk om op (middel)lange termijn veiligheidsrisico’s te achterhalen.

Nu alle proefdieren dood zijn, stelt Chudov, kunnen de wetenschappers niet onderzoeken:

• of er zich bij deze dieren problemen met de voortplanting voordeden
• of deze dieren een kortere levensduur hadden
• wat er met de proefdieren gebeurt bij hernieuwde blootstelling aan coronavirussen
• of de proefdieren meer kans hadden op kanker of andere aandoeningen die voort kunnen komen uit een verzwakt immuunsysteem
• of de proefdieren meer kans hadden op andere, specifieke bij de diersoort passende ziekten voordeden

Het is erg handig om proefdieren af te maken, want op deze manier kunnen vaccin-producenten melden dat “zij geen veiligheidsproblemen hebben vastgesteld” zonder te liegen. Die zijn er namelijk niet met dode dieren.
 

 

De testresultaten van de menselijke proefkonijnen

 
Het is onvoorstelbaar – en het resultaat van aanhoudende pro-vaccin propaganda in de media – dat de massa nog steeds niet in de gaten heeft dat zij deel uitmaakt van een gevaarlijk experiment. De testresultaten worden steeds meer zichtbaar en ze zijn negatief. Sinds de start van de Covid-injectie vallen steeds meer jonge mensen plotseling dood neer. Drie voorbeelden die ons aan het denken zouden moeten zetten:

1. Artsen:

Recentelijk bracht onderzoeksjournalist Steve Kirsch naar buiten dat de afgelopen tijd 15 artsen op een “ongebruikelijke wijze” zijn overleden.3

“Een bevriende arts in Canada hoorde over 15 sterfgevallen van Canadese artsen in de afgelopen 9 maanden. Hij voert al 30 jaar een huisartsenpraktijk en heeft nog nooit van dergelijke ongewone sterfgevallen van artsen gehoord. Nul in 30 jaar. Waarom hoort hij nu ineens van zoveel sterfgevallen, en waarom gebeuren deze sterfgevallen allemaal zeer kort na vaccinatie?
 
Van 13 juli tot 28 juli stierven er 7 dokters… een gemiddelde van één dokter om de andere dag gedurende 2 weken. En de doodsoorzaken waren statistisch gezien ongebruikelijk: twee stierven zwemmend (wat zeer zeldzaam is), één stierf in haar slaap (zeer zeldzaam), enz.
 
De factcheckers verzekeren ons allemaal dat al deze artsen om andere redenen zijn overleden; het feit dat ze allemaal vlak na het vaccin stierven was gewoon pech. Dat is niet de juiste maatstaf. De factcheckers moeten ons vertellen wanneer dit voor het laatst is gebeurd, toen 7 artsen in 14 dagen stierven door ongebruikelijke oorzaken. Dat kunnen ze niet. Dit is ongekend.”
– Steve Kirsch

Het bizar en ironisch dat juist artsen zich massaal laten intimideren om een experimentele prik te gaan halen, terwijl er veilige en werkzame medicijnen zijn tegen Covid-19 zoals Ivermectine en Hydroxichloroquine.4,5,6

 
2. Topsporters:

Recentelijk kwam eveneens naar buiten dat er van maart 2021 – juni 2022 duizend professionele topsporters tijdens het sporten dood neergevallen zijn als gevolg van hartaanvallen en bloedklonters.7

Het is diep triest dat 1000 fitte atleten – met een gemiddelde leeftijd van 23 jaar – over wie geen twijfel bestaat dat hun lichaam in topconditie moet verkeren om hun beroep uit te kunnen oefenen, dood neervallen. We hoeven niet de zoeken naar de oorzaak.
 
3. Burgers:

Natuurlijk valt het op als artsen en topsporters plotseling overlijden, maar laten we ons geen illusie maken. Iedereen die gevaccineerd is zou rekening moeten houden met de mogelijkheid van serieuze, en onverwacht optredende bijwerkingen, waaronder ernstige aandoeningen en sterfte.

Ook hier zijn de tekenen aan de wand onmiskenbaar. Verzekeringsmaatschappijen in Amerika zijn naar buiten gekomen met data omdat zij zich zorgen maken over de explosieve toename aan claims door plotselinge sterfte en ziekte.8 De uitvaartbranche ziet een “onverklaarbare” toename aan begrafenissen door sterfgevallen op steeds jongere leeftijd: zelfs van kinderen en tieners en door miskramen.9 De wereldwijde oversterfte blijft onverklaard, maar heeft “niets met het vaccin te maken” voor de mensen die willen blijven geloven in de misinformatie die de overheid verspreidt.

 
De vraag die iedereen zich zou moeten stellen is deze: Uitgaande van het gegeven dat bij de varkensgriep slechts 32 sterfgevallen voldoende waren om het vaccin van de markt te halen10 – hoe is het mogelijk dat de autoriteiten met honderdduizenden sterfgevallen wereldwijd nog steeds doen alsof er niets aan de hand is?
 

 
Bronnen:

1. https://igorchudov.substack.com/p/covid-vaccine-test-animals-were-killed
2. https://mobile.twitter.com/i/events/1555602030067994629
3. https://stevekirsch.substack.com/p/fourteen-young-canadian-docs-die
4. https://stichtingvaccinvrij.nl/hydroxychloroquine-de-luis-in-de-pels-van-de-vaccinindustrie/
5. https://stichtingvaccinvrij.nl/rapport-van-74-paginas-hcq-heeft-in-de-praktijk-bewezen-mensen-te-genezen-van-covid-19/
6. https://stichtingvaccinvrij.nl/ivermectine-werkt-waarom-mogen-we-het-niet-gebruiken/
7. https://stichtingvaccinvrij.nl/1-000-atleten-storten-in-elkaar-en-sterven-door-hartproblemen-of-bloedstolsels-maart-2021-tot-juni-2022/
8. https://stichtingvaccinvrij.nl/verwacht-verzekeringsmaatschappijen-die-vaccin-fabrikanten-aanklagen/
9. https://stichtingvaccinvrij.nl/de-poging-tot-moord-op-6-miljard-mensen/
10. https://edition.cnn.com/2009/HEALTH/04/30/swine.flu.1976/index.html
 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This