TF3 – Britse Koningshuis

Elke 6 dagen viert een land de onafhankelijkheid van de Britten. https://twitter.com/JJHTweets/status/1433837843386937352

Deze video is lang – eerst uur kijken geeft je voldoende indruk. Op dit moment is het heel belangrijk om te kijken naar “complot-theorieën”. Waarom? Omdat ze uitkomen. Het gaat heel snel nu. En ik ben bezig met een pagina van alle tekenen aan de wand. Als je het eenmaal ziet, ziet je het overal. De cijfers onderbouwen het, de ervaringen van de mensen onderbouwen het. Er is een verschuiving van de macht gaande en die is niet ten gunste van de bevolking, maar ten gunste van mensen zoals wijlen koningin Elisabeth en haar familie.

Met de dood van koningin Elisabeth is prins Charles koning geworden . Hij is vooraanstaand lid van het World Economic Forum en voorstander van de agenda 2030. Hij speelt belangrijke rol in de global Digital Carbon Footprint Tracker.
https://twitter.com/liz_churchill1_/status/1569502902246588417?

Wat aantekeningen:
Voor de Tweede Wereldoorlog was Engeland dominant in de wereldpolitiek. Na de Tweede wereld oorlog Amerika. Zie pagina TF2 over 9/11. Nu in de toekomst China? en Engeland weer? Dit staat in het middelste/ laatste deel van de bovenstaande video in het stuk over prince Harry (NWO).
 

 

Nederlandse Koningshuis

Zijn wij Duits?
https://www.decasso.nl/downloads/GEEN%20RECHTSGELDIGE%20NL%20GRONDWET.pdf
 

 

Vrouwen die man zijn:

Share This