The Jerusalem Report – deel 2

door | 11 dec 2021 | COVID-19 ziekte

‘Children’s Health Defense’ – de Amerikaanse website van Robert F. Kennedy – is gestart met ‘The Jerusalem Report’. Dit is een vaste wekelijkse uitzending over de situatie in Israël, gepresenteerd door Ilana Daniel Rachel. In deze tweede aflevering, praat Ilana over de controversiële “Groene Pas” die haar land van de ene op de andere dag veranderde in een medische apartheid na de invoering ervan. Het is bizar dat uitgerekend Israël als eerste land te maken kreeg met het uitsluiten van een bepaalde bevolkingsgroep – dit keer op basis van hun vaccinatiestatus. Hoor uit eerste hand wat het verschil is tussen de “groene pas” en de “gele ster”.

 

 

 
U kunt alle andere afleveringen hier vinden:

https://live.childrenshealthdefense.org/shows/the-jerusalem-report/xJrz6R5DtQ

U kunt de inspanningen van Ilana Rachel steunen op de Common Denominator website: https://www.thecommondenominator.net/support-us

En haar volgen op telegram op: https://t.me/TheCommonDenominator

Ondertiteling: Avalarion Awakes

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This