Thierry Baudet met inhoudelijk ijzersterk betoog dat verborgen doel Coronabeleid blootlegt

door | 24 sep 2021 | COVID-19 ziekte, WEF

Baudet heeft nog geen woord gezegd en hij wordt al geïnterrumpeerd door Jetten (D66) en Segers (CU), die de aandacht afleiden van de inhoud door over de oorlog te beginnen. Natuurlijk zijn de maatregelen niet te vergelijken met de gaskamers. En mensen die willen zien hoe Baudet dit duidelijk maakt kijk naar het eerste deel, maar laat de lange interruptie niet de reden zijn om de video uit te zetten – want dan mist u waar het om gaat.

We raden u aan om even door te scrollen en te beginnen op 10:37 min. Dat is de start van een zeer helder betoog dat uitlegt wat de ware reden is van het buitenproportionele Corona-beleid. We zijn anderhalf jaar lang meegegaan met mondkapjes, 1,5 meter afstand, avondklokken, Lockdowns en zelfs experimentele injecties. En toch wordt de tweede pandemie al voorspeld. De overheid zou er een plan voor hebben zei onze koning op 21 september in zijn jaarlijkse troonrede.

Het wordt tijd dat we het grotere plan achter de plannen gaan onderscheiden…

 

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This