Toenemende censuur – waarheidszoekers en mensen die bewust omgaan met hun gezondheid verder verketterd

door | 4 aug 2021 | COVID-19 ziekte

Dr. Mercola is een Amerikaanse arts die een begrip is wereldwijd. Op zijn site staan meer dan 15.000 artikelen die allemaal gaan over natuurlijke gezondheid en het laatste jaar uiteraard COVID-19. Of eigenlijk is het ‘stonden’. De Amerikaanse overheid gaat tot het uiterste om mensen mee te krijgen in de Covid-verhaallijn en de toegang tot niet farmaceutische behandeling van lichamelijke klachten. Kruiden? Voeding? Levenswijze? Kennis hierover die ingezet kan worden om zoals dr. Mercola zegt: “onze gezondheid in eigen hand te nemen” mag niet verspreid worden. Waarom laat zich raden.
 

 

Het einde van vrijheid van meningsuiting is in zicht

 
Het labelen van bewuste, verantwoordelijke mensen die vragen of kritiek hebben als “antivaxxers” en “complotdenkers”; het stigmatiseren; de propaganda en de censuur nemen ongekende vormen aan. Recentelijk is er in Amerika een document uitgekomen met een lijst van 12 artsen en invloedrijke “antivaxxers”. Hieronder bevinden zich onder meer: Dr. Mercola, Robert F. Kennedy, Ty en Charlene Bolinger, Sayer Ji van Greenmedinfo. Let wel: dit zijn artsen, en (gezondheids)-advocaten die gemeen hebben dat zij zich kritisch uitlaten over de farmaceutische aanpak. Hun informatie is voorzien van bronnen en is controleerbaar. Het verplicht niemand tot iets en mensen die opzoek zijn naar alternatieve voor vaccinatie of hun klachten willen behandelen met alternatieve geneeswijzen zouden hier toegang toe moeten hebben. Dit zijn grondrechten. Maar de farmaceutische industrie is zo machtig geworden dat zij een ware plaag is voor medische vrijheid.

Ik heb groot respect voor dr. Mercola en mijn hart breekt dat hij zo in het nauw gedreven wordt dat hij de onderstaande beslissing moet nemen. Wat nu gebeurt in Amerika voorspelt niet veel goeds voor de “alternatieve” gezondheidszorg in de rest van de wereld.

 

 

Dr. Mercola: “Waarom ik alle content van mijn website wis over 48 uur

 

 

 

Vertaling

 
Vandaag heb ik de belangrijkste aankondiging in de 25 jarige geschiedenis van deze nieuwsbrief. Mijn doel en passie is altijd geweest om u te ondersteunen en u te helpen uw gezondheid in eigen hand te nemen. Ik ben meer dan verheugd dat er tientallen miljoenen mensen zijn die baat hebben gehad bij wat ik door de jaren heen met u heb gedeeld.

Ik ben vervuld van vreugde en dankbaarheid elke keer als ik reis en lezingen geef als steevast mensen me vertellen hoe ik hun leven heb veranderd door het verstrekken van vitale informatie die ze nergens anders konden vinden en die helemaal gratis was.

In die tijd werden veel van de standpunten die ik presenteerde bekritiseerd, maar dat was te verwachten. Dat was een van de grote vrijheden die wij genoten. We konden verschillende meningen hebben en we konden openlijk over deze meningen spreken zonder angst voor vergelding.

Maar we leven nu in een andere tijd. Een veel donkerdere tijd. De stilte van het vrije woord is nu oorverdovend.

Niet alleen wordt schaamteloze censuur getolereerd, zij wordt zelfs aangemoedigd door de mensen van wie het de taak is onze vrijheid van meningsuiting te beschermen.

We leven niet met de kennis van de lessen die we eerder hebben geleerd. Nooit in mijn leven zou ik geloven dat de zittende President van de Verenigde Staten 12 Amerikanen zou uitschelden voor een McCarthy-achtige aanval in de Verenigde Staten. Zoals u weet, werd ik bovenaan deze lijst geplaatst.

De afgelopen week heb ik vele overpeinzingen gehad, en een heleboel onaanvaardbare bedreigingen aan het adres van een bedrijf vol geweldige mensen die mij hebben geholpen u in deze reis te steunen.

Ik weet zeker dat jullie inmiddels weten dat er onlangs een artikel in de NY Times stond waarin ik werd aangevallen en dat het een van de meest verspreide verhalen ter wereld was. Het artikel stond vol met valse beweringen over mij en mijn organisatie.

Het rapport zou worden uitgelachen als het ter beoordeling aan collega’s zou worden voorgelegd, de groepen die het hebben opgesteld worden gefinancierd door zwart geld en worden geleid door een illegale buitenlandse agent. De pers heeft het nooit in twijfel getrokken, maar volgde hun orders van boven.

Ik kan omgaan met de CNN-ploegen die me met de auto achtervolgen terwijl ik vanuit mijn huis fiets. Ik heb medelijden met de mensen in de media die de orders moeten opvolgen die hen worden gegeven.

Het is gemakkelijk om de mediapionnen af te wijzen, maar het machtigste individu op deze planeet heeft mij als zijn voornaamste obstakel aangewezen dat moet worden verwijderd. Elk agentschap met drie letters staat tot zijn beschikking, en de uitvoerende macht is groter geworden dan waartegen de rechten van een individuele Amerikaan bescherming kunnen bieden.

Een dissident van medische mandaten is nu een doelwit en obstakel dat verwijderd moet worden. Ik weet het – dat is 25 jaar van bloed, zweet en tranen die naar beneden komen.

Ik kan nauwelijks geloven dat deze woorden uit mijn mond komen. Het is een bewijs van hoe radicaal de dingen zijn gedegenereerd in het recente verleden. Ik zal echter doorgaan met het publiceren van nieuwe artikelen, MAAR vanaf nu zal elk artikel dat ik publiceer slechts 48 uur beschikbaar zijn en daarna van de website worden verwijderd.

We staan op een kruispunt waar verandering onvermijdelijk is. We moeten allemaal keuzes maken die onze toekomst bepalen. Voor velen lijkt dit op een oorlog … maar wat we moeten vinden is vrede. Ik ga vrede vinden door deze opoffering.

Voor alle duidelijkheid, AL mijn inhoud zal worden verwijderd. Dit omvat artikelen over:

• The great reset
• Voeding
• Het coronavirus
• Mijn interviews met experts

Deze zullen worden verwijderd om de machthebbers te sussen, die een arsenaal aan overweldigende middelen tot hun beschikking hebben, en actief bezig zijn ze te gebruiken. COVID-19 heeft noodbevoegdheden geactiveerd en geautoriseerd die onze grondwettelijke rechten hebben verzwakt. Helaas zijn cyber-warfare en autoritaire krachten niet meer tegen te houden, en dit is nu onze enige weg vooruit.

Meer dan 15.000 artikelen vol cruciale informatie, die tientallen miljoenen over de hele wereld hebben geholpen om hun gezondheid in eigen hand te nemen, zullen worden verwijderd. Er was een tijd dat mensen vrij met elkaar konden debatteren en elkaar konden respecteren. Die tijd is nu voorbij. Ik geloof dat wetten het best kunnen worden toegepast zoals medicijnen – plaatselijk en specifiek.

Lokaal voedsel, lokale democratie – de kracht van onze lokale gemeenschap is de beste manier om vrede te bereiken en een eind te maken aan autoritaire technocratie. Ik geloof ook dat we op ons sterkst zijn als we voor elkaar kunnen zorgen en respect voor elkaar kunnen behouden. Dit is hoe we onze belangrijkste beslissingen in het leven kunnen nemen.

Ik zal nog steeds mijn dagelijkse artikelen schrijven die ik 25 jaar geleden begon MAAR ze zullen slechts 48 uur beschikbaar zijn voordat ze worden verwijderd. Op deze manier hoop ik mijn missie voort te zetten om u te helpen de controle over uw gezondheid te nemen – maar het is aan u om deze inhoud te downloaden, te delen en opnieuw te plaatsen. Ik zal mijn auteursrecht op deze informatie niet handhaven, zodat u het vrijelijk kunt delen.

Moedig alstublieft ook anderen aan om “De Waarheid Over COVID-19” te lezen, waar u veel van de informatie van de afgelopen twee jaar zult vinden die mensen moeten lezen om wakker te worden en hun ogen te openen. Ik doneer alle inkomsten aan het National Vaccine Information Center.

Ik wil iedereen bedanken die mij de afgelopen jaren heeft gesteund. Ik hoop dat u kunt begrijpen waarom ik deze dramatische beslissing heb genomen en hoop dat de resterende kortstondige artikelen nuttig zullen zijn voor degenen die ze willen lezen.

We zullen deze uitdagende tijden samen doorkomen, en onthoud dit:

Uw lichaam is ontworpen om gezond te blijven.

U hebt de macht in handen om uw gezondheid in eigen hand te nemen.

Laat nooit iemand uw recht op gezondheid van u afnemen.

 

 

“Wetenschap kan alleen gedijen in een atmosfeer van vrije meningsuiting”. ~ Albert Einstein

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This