Trailer van interview met Robert F. Kennedy en Del Bigtree over verplicht vaccineren

door | 21 mei 2020 | COVID-19 ziekte, Overig

Overheden in de hele wereld hebben op de Coronavirus-uitbraak gereageerd met maatregelen die een grote impact hebben op ons sociaal en economisch welzijn. Heeft het überhaupt effect? Wat het echt nodig? De twijfels hierover nemen toe. En een groeiend deel van de bevolking begint er genoeg van te krijgen.

De geruchten over de volgende manier om de bevolking onder controle te houden gaan over het verplichten van vaccins. Of, als dat beter zou werken, het verbieden van mensen om te mogen reizen, of studeren of iets dergelijks als ze niet gevaccineerd zijn.

Met de onderstaande trailer nodigen wij u uit om te kijken naar een interview over de verplichting van het vaccin tegen covid-19 met Robert F. Kennedy en Del Bigtree.

 

 

Klik op de volgende link om het volledige interview te bekijken:

Daystar TV – Robert F. Kennedy and Del Bigtree”

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This