Truckers in Canada eisen het vertrek van de regering en herstel van alle grondrechten

door | 28 jan 2022 | COVID-19 ziekte

Ongelofelijke en ontroerende beelden uit Canada. Vanuit verschillende richtingen koerst het Freedom Convoy van tienduizenden truckers en hun supporters richting Ottawa. Bij elk dorp en elk stadje staan er mensen in de vrieskou langs de weg die hen als bevrijders toejuichen. Het zijn beelden die doen denken aan die uit mei 1945.

De truckers hebben al bij de start van deze historische tocht hun kaarten open op tafel gelegd, zo blijkt uit het gesprek met Jason LaFace, een van de organisatoren van het Freedom Convoy (zie de eerste video hieronder).

Hun doel is afzetting en gevangenneming van de regering Trudeau, afschaffing van het parlementaire stelsel, verbreking van de lijnen met het Engelse koningshuis en instelling van een nieuwe regering die wel de steun van het volk heeft en als eerste daad de rechten van de ‘first nation’ (oorspronkelijke Indiaanse bevolking) herstelt.

Er is een juridisch team dat heeft vastgesteld dat het wettig is een regering af te zetten als die zoveel kwaad berokkent aan de bevolking. De truckers willen dit zonder geweld doen en schatten in dat het leger zich – als ze zaterdag 29 januari in Ottawa zijn aangekomen – afzijdig zal opstellen, dan wel (deels) hun kant zal kiezen.

 

 

Volksopstand tegen de Davos-elite

 
Met de dag wordt duidelijker dat deze gebeurtenissen veel verder strekken dan een nationaal protest tegen vaccinatiedwang. Dit is een volksopstand tegen vooraanstaande handlangers van de Davos-elite die Canada nu al twee jaar lang terroriseert.

Aan de Canadese Senaat en de Gouvernor General is gevraagd alle grondrechten te herstellen en zo aan de tweedeling van de samenleving een einde te maken. Dit alles staat in een Memorandum of Understanding dat aan beide hoogste instituten ter ondertekening is overhandigd.

 

 

 

Beelden uit de cabine

 
Sommige truckers verzorgen onderweg livestreams van hun tocht. Het lijkt dan haast of je zelf in de cabine zit, onderwijl kijkend naar schitterende sneeuwrijke omgevingsbeelden en ontroerende momenten als bewoonde gebieden worden doorkruist. Ook het gesprek in de cabine is geweldig om te horen. Je proeft de stemming, de hoop in de harten, de enorme golf energie die na twee zware jaren bij de mensen omhoog komt.

 

 

 

 

Een historisch moment

 
Er zijn ook intieme, spirituele momenten, bijvoorbeeld als deze trucker zijn talisman op het dashboard laat zien en zijn maansteen en medicijnbundel (eerste video vanaf 23:00).

Dit is super-TV van een super-actie. In de woorden van Jason LaFace: “Dit is een historisch moment voor de hele wereld.”

De actie van de Canadese truckers krijgt inmiddels navolging in Australië, India en Brazilië

 

 

 

 

 

 
Met toestemming overgenomen van transitieweb. Bron originele artikel: https://www.transitieweb.nl/beweging-movement/freedom-convoy-truckers-in-canada-eisen-herstel-van-alle-grondrechten/

 

 
Lees verder: https://www.transitieweb.nl/internationaal/verplichte-vaccinatie-dacht-het-niet-10-000-canadese-truckers-en-supporters-in-konvooi-op-weg-naar-het-parlement-in-ottawa/

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This