Update pagina zwangeren – Vaccineren tijdens de zwangerschap in RVP – pas toch op en informeer uzelf!

door | 21 nov 2019 | Overig

zwangere buikVanaf 16 december 2019 maakt het DK(T)P-vaccin deel uit van het Rijksvaccinatieprogramma voor zwangere vrouwen. We kunnen het niet genoeg zeggen: zwangere vrouwen pas op met wat u in laat spuiten tijdens de zwangerschap. Het is niet de eerste keer dat experimenten met medicijnen en voeding dramatische gevolgen hebben gehad voor de onvolgroeide baby’s die hier er de buik van de moeder aan zijn blootgesteld. Denk bijvoorbeeld aan Softenon, en aan DES-baby’s. Het was veilig – tot bleek dat het niet veilig was.

 
De pagina voor zwangere vrouwen op de website van de Stichting Vaccinvrij is aangepast met de nieuwste feiten en vragen omtrent het vaccineren tijdens de zwangerschap. Is het nodig? Werkt het? Is het veilig? Of is het vaccineren van zwangere vrouwen slechts een onverantwoordelijk experiment…

 
Ga hier naar de pagina met informatie over vaccineren tijdens de zwangerschap

 
“In de afgelopen 25 jaar is de gemiddelde sterfte door kinkhoest onder zuigelingen één per twee jaar.”

“Het doel van deze vaccinatie is de kans op kinkhoest bij de zuigeling in de eerste maanden na de geboorte te verlagen en complicaties en overlijden ten gevolge van kinkhoest te voorkomen. Opvallend hoe voortvarend deze nieuwe vaccinatie ingevoerd gaat worden, want deugdelijk bewijs dat een DKTP-booster op deze manier toegediend zuigelingen behoedt voor complicaties en overlijden, ontbreekt.” Bron: Geneesmiddelenbulletin

Lees verder op de pagina ‘Zwangeren

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This