Vaccinatie slachtoffer Magdalena staat met lege handen

door | 18 aug 2023 | Bijwerkingen, COVID-19 vaccin

Het onderstaande interview van Willem Engel met Magdalena Dzambo geeft ons een kijkje in de harde werkelijkheid van wat er gebeurt wanneer de als “veilig en effectief” gepromote prik ernstige bijwerkingen blijkt te veroorzaken.

Magdalena Dzambo, werkte bij een groot architectenbureau en was gezond totdat zij de corona-injectie haalde en direct last kreeg van ernstige lichamelijke klachten. Werken kan sinds dien niet meer, en deelnemen aan het sociale leven is een opgave.

Al 2 jaar wordt Magdalena van het kastje naar de muur gestuurd. Artsen, overheid en producent wijzen naar elkaar. Zij is arbeidsongeschikt verklaard en moet accepteren dat de schade wellicht blijvend is.

Door haar vasthoudendheid heeft zij nu wel de erkenning gekregen dat haar lichamelijke problemen veroorzaakt zijn door de corona-injectie. Toch staat zij met lege handen; zij is één van de mensen “die het voor een ander deden”. En die nu het mis is gegaan moet vechten om erkenning, en niet kan rekenen op steun van de overheid.
 
Belangrijke informatie – want we kunnen in de toekomst meer “veilig en effectief”-narratief verwachten.
 
 

 
 
 

Aanvullende informatie op Twitter en website van Magdalena Djambo

 
Willem Engel deelde naar aanleiding van dit interview nog belangrijke informatie op Twitter.

U kunt het draadje met de documenten en opmerkingen van Willen hier vinden: Twitter

De website van Magdalena Dzambo vind u hier: www.thelongshot.nl
 
 
 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This