Vaccinatieslachtoffers en vaccinweigeraars – Ze hebben allebei een belangrijke boodschap, maar wie luistert?

door | 3 nov 2023 | COVID-19 vaccin

The Vaccine Reaction publiceerde een video van slachtoffers van de Covid-injectie. Hoeveel miljoenen mensen wereldwijd schade hebben opgelopen kunnen we alleen maar gissen, want overheden manipuleren cijfers en de media houden ze uit beeld. Maar het zijn er veel, dat is zeker.

Eén van de reacties onder de video sloeg de spijker op de kop – zonder te beschuldigen of te verwijten – en verwoordde een harde realiteit. Er zal geen einde aan de stroom van vaccinatieslachtoffers komen. Het is al honderden jaren zo – en al honderden jaren laten wij mensen ons kennelijk verdelen en tegen elkaar opzetten.

In dit artikel worden beide extremen van het spectrum verwoord. Hoe komen we tot elkaar en hoe leggen we bloot dat er buiten ons blikveld een lachende derde is die niets om gezondheid geeft, maar alleen om macht en controle?

 

COVID-19 Vaccinatieschade: Wij zijn het bewijs

Mensen met vaccinatieschade vertellen hun verhaal.
 


 
 

Vaccinweigeraars – hoe kunnen we jullie waarschuwen?

De frustratie van de vaccin-weigeraars…
 

“Sorry, te hartverscheurend om naar te kijken. We hebben deze mensen gewaarschuwd. We hebben ze herhaaldelijk gewaarschuwd. We werden al decennialang veroordeeld en geframed als ‘onverantwoordelijk’ of ‘antivaxxers’ – en onze kinderen en wijzelf werden buitengesloten omdat we vaccins weigerden. We worden tot op de dag van vandaag bespioneerd en gevolgd door de staat vanwege onze beslissingen om gewoon de baas te zijn over onze eigen medische besluitvormingsprocessen. Er waren tientallen documentaires met interviews van artsen en wetenschappers en slachtoffers over de gevaren van vaccins. Er waren honderden boeken. Het bewijs van vaccinatieschade werd keer op keer aan het publiek gepresenteerd. Tot op de dag van vandaag wijden mensen hun hele leven en professionele carrière aan het waarschuwen voor de gevaren van vaccinaties. De reactie van de massa was om censuur en het monddood maken van stemmen te accepteren en vervolgens het argument over de risico’s van vaccins weg te vegen, samen met de vervelende activisten die zo’n simpel concept als “veilig en effectief” niet begrepen. Deze nooit eindigende stoet van vaccinatieslachtoffers zal nooit stoppen.
 
Als motten bij een vlam blijven ze terugkomen… Misschien moeten we op een dag eens gaan zitten en een stevig gesprek hebben over de gevaren van genetisch gemodificeerd voedsel, pesticiden in je drinkproducten, hormoon-verstorende chemicaliën in alle plastic voorwerpen in je huis, waarom de etikettering van voedsel en ‘bevat een genetisch gemodificeerd ingrediënt’ zo beangstigend is en waarom je aandacht moet besteden aan die labels en ervoor moet zorgen dat die je koopgedrag veranderen.
 
Of misschien kunnen we praten over de gevaren van het inperken van onze vrijheid en grondrechten. En over wettelijke aansprakelijkheid voor deze roekeloze bedrijven die zoveel mensen pijn doen, en waarom ze nooit ter verantwoording zullen worden geroepen omdat ze de rechtssystemen in handen hebben. Of over waarom het negeren van overduidelijke en systematisch toegepaste, geraffineerde stemfraude zo gevaarlijk is en alleen maar meer schade aanricht en leidt tot nog minder verantwoording. Deze bedrijven kopen zich een weg uit de problemen net zoals ze het beleid kopen dat hen bestuurt en ze kopen de stemmen om het beleid te krijgen dat ze willen.
 
De boodschap aan iedereen die zoekt naar erkenning en verantwoordelijkheidsgevoel van de bedrijven in dit systeem: We hebben geprobeerd je te waarschuwen, er is geen effectieve regulering omdat er te veel belangenverstrengeling is. Tot onze spijt moeten we degenen die schade hebben opgelopen door de vaccins informeren dat we deze bedrijven niet kunnen boycotten. Nu is het jullie beurt. Neem nooit meer een vaccin zolang je leeft en stop met het consumeren van genetisch gemodificeerde stoffen. En dit is slechts het begin. WIJ zullen moeten veranderen. Het systeem heeft zichzelf ingedekt en geeft niet om ons, maar alleen om haar agenda van meer geld, meer macht, en meer controle. WIJ moeten stoppen met blind vertrouwen, volgzaamheid en denken dat de overheid het beste met ons voor heeft”

 
 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This