Vaccinvrij.nl (2010)
Stichtingvaccinvrij.nl (2017)

Twee sites met één doel: bewustwording rondom vaccinaties bevorderen

Vaccinvrij.nl (2010)

De site vaccinvrij.nl (2010) is in eerste instantie opgezet om het verhaal te delen van een gezin met twee ongevaccineerde kinderen.

Al snel werd de site een informatiebron met artikelen, websites, boektitels, een blog en meer.

Vervolgens werden ouders uitgenodigd om hun verhaal ook te delen. Op het Ouderplatform op inspireren ouders elkaar door het uitwisselen van ervaringen met vaccinvrij opgroeien, (het herstel van) vaccinatieschade, doormaken van infectieziektes en belevenissen op het consultatiebureau.

Stichtingvaccinvrij.nl (2017)

Vaccinvrij is inmiddels zo groot geworden, dat het tijd werd om een stichting op te richten. We hebben donaties nodig, en meer gebruikersgemak. De nieuwe site van de Stichting Vaccinvrij (2017) is hopelijk beter toegankelijk. Maar dat betekent niet dat de oude site heeft afgedaan. VaccinsOuderplatformEnquêtePublieke Verklaring, en meer staan op vaccinvrij.nl