Vaxxed – twee weken gratis on-line te bekijken met Nederlandse ondertiteling!

door | 6 jun 2019 | BMR-vaccin, Overig

Van 3 juni tot 17 juni kunt u gratis de film ‘Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe’ bekijken. Deze mogelijkheid wordt u aangeboden door de producers die tegenwicht willen bieden aan de constante eenzijdige en onjuiste stroom van informatie van de door de farmaceutische industrie gefinancierde media.

Deel alstublieft de gratis streaminglink met uw vrienden, en familie, en moedig ze aan om te kijken!
 

(mocht u problemen hebben met de link klink dan hier)

 

Over de film

 
CDCIn 2013 ontving bioloog Dr. Brian Hooker een telefoontje van een wetenschapper in dienst bij de Amerikaanse Centers for Disease Control (CDC), die in 2004 een wetenschappelijk onderzoek leidde dat het verband aantoonde tussen het BMR-vaccin en autisme.

De wetenschapper, Dr. William Thompson, onthulde dat de CDC cruciale gegevens over het oorzakelijk verband tussen het BMR-vaccin en autisme in hun eindrapport had weggelaten. Dr. Hooker riep de hulp in van Dr. Andrew Wakefield, de Britse maag-darmspecialist die ten onrechte wordt beschuldigd van het starten van de anti-vax-beweging, omdat hij in 1998 de eerste was die rapporteerde dat het BMR-vaccin autisme kan veroorzaken.

Deze documentaire gaat over het bewijsmateriaal achter een verschrikkelijke doofpotaffaire bij de CDC, een overheidsinstantie die juist belast is met de bescherming van de gezondheid van Amerikaanse burgers.

Interviews met farmaceutische insiders, artsen, politici en ouders van kinderen die door een vaccinatie zijn getroffen onthullen een alarmerende misleiding die heeft bijgedragen aan de torenhoge toename van autisme en mogelijk de meest catastrofale epidemie van ons leven.

Klik hier om naar de pagina te gaan waarop u de link kunt vinden om de film te bekijken. (iets naar beneden scrollen) Of als de link niet werkt, klik hier

 

 

 

 

OP DEZE PAGINA OOK INFO OVER KORTING OP DVD’s

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This