Volgende vaccinatieronde met nieuw vaccin over twee weken van start – Waar is de bijsluiter?

door | 19 sep 2023 | COVID-19 vaccin

RTL nieuws kopt op 19 september: ‘4,8 miljoen 60-plussers vanaf vandaag uitgenodigd voor nieuwe coronaprik’

“Alle Nederlanders die 60 jaar of ouder zijn krijgen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu vanaf 19-09-23 een uitnodigingsbrief voor de nieuwe vaccinatieronde. Er wordt geprikt met het zogeheten XBB-vaccin. Dat vaccin is ontwikkeld door BioNTech/Pfizer en afgestemd op de huidige variant van het coronavirus, de XBB.1.5-omikronvariant.”RTL nieuws

Een deja vu dient zich aan. We hebben nog steeds geen officieel antwoord op de oorzaak van de oversterfte die gelijktijdig met de eerdere uitrol van de corona-vaccins plaatsvond. De reden van de plotselinge stijging van turbo-kankers en andere aandoeningen – eveneens parallel oplopend met de eerdere uitrol – is nog niet boven water. Zou er op zijn minst een waarschuwing te vinden zijn op de bijsluiter?
 

 
Magdalena Dzambo, een jonge vrouw die zelf door één Pfizer prik ernstige schade opliet en sindsdien kampt met klachten van het zenuwstelsel en immuunsysteem, belde officiële instanties en deelde het verbijsterende resultaat van haar zoektocht op Instagram.
 

 

 

 

 
Het is veel zeggend hoe bedroevend weinig aandacht er is voor de veiligheid. De bijsluiter van vorige vaccin dat werd ontwikkeld door BioNTech/Pfizer was overigens niet erg hoopvol.
 

 

De immer langer wordende bijsluiter van vorige Pfizer “vaccin”

Een oplettende burger deelde het volgende:

De allereerste versie van de bijsluiter van Pfizer (december 2020) bestond uit ongeveer 33 pagina’s. Een jaar later, in december 2022 was dat uitgebreid tot 289 pagina’s. De meeste bijsluiters tellen enkele tientallen pagina’s dus dit was al absurd veel. Maar schrik niet: in september 2023 telt de bijsluiter 574 pagina’s!! – download hier: https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/comirnaty-epar-product-information_nl.pdf

Wie gaat er in hemelsnaam 574 pagina’s doorspitten?!? Het lijkt erop dat Pfizer zich aan het indekken is voor rechtszaken. Het argument“Het stond in de bijsluiter, dan had je die maar moeten lezen…” ligt voor de hand.

Het vorige Pfizer-vaccin maakte gebruik van een nieuwe techniek. Gaandeweg is er ervaring mee opgedaan die kennelijk is verwerkt in de bijsluiter, dus met 574 pagina’s kunnen we zo’n beetje alles verwachten. We zouden direct moeten stoppen, maar gaan door naar de volgende ronde.

Heeft iemand nog vertrouwen in deze vreselijke prik?
 

 

20-09-23 Update:

Naar aanleiding van de actie van Magdalena Dzambo plaatste Willem Engel de onderstaande tweet. Kennelijk zijn de clinical trials pas gestart op 10-08-23 en lopen tot 28-06-2024. Huh? We zijn weer een openbaar laboratorium, terwijl er helemaal geen noodtoestand is. Bovendien heeft et European Medicines Agency het nieuwe XBB-vaccin niet opgenomen in haar veiligheidsdocumenten. Wat gaan ze in hemelsnaam inspuiten? Hoe gaan ze het monitoren? Wie is er verantwoordelijk voor de schade? Wie trapt er nog in? Hopelijk gaat deze prikronde een heel lang staartje krijgen!
 

 

 

21-09-23 Update

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This