Vrijheid van meningsuiting omroep Ongehoord Nederland onder druk – dien uw bezwaarschrift in bij de NPO

door | 27 mei 2023 | Overig

Ongehoord Nederland is een op nieuws- en actualiteiten gerichte omroep die op TV (vanaf februari 2022) en via podcasts een kritische stem laat horen over een aantal belangrijke maatschappelijke onderwerpen.

Het vertrouwen in de reguliere media is afgenomen; mensen zijn klaar met de bevoordeelde en eenzijdige berichtgeving. Ongehoord Nederland is in korte tijd heel snel gegroeid en daarmee is zij een gevaar voor de status quo in Hilversum geworden. Zoals u misschien weet heeft het NPO-bestuur de staatssecretaris voor Cultuur & Media Gunay Uslu verzocht de stekker uit mediaplatform Ongehoord Nederland (ON!) te trekken. Op dit moment bevindt ON! zich in een juridische strijd.

Van leden en vaste kijkers heeft ON! de vraag gekregen of zij een bezwaarschrift kunnen indienen tegen dit besluit van het NPO-bestuur. Op de website kunt u nu een bezwaarschrift downloaden en kenbaar maken dat u ON! steunt en de vrijheid van meningsuiting in Nederland verdedigen.

Help ON! om haar uitzendlicentie te behoudenen. Hoe meer ongehoorde belanghebbenden van zich laten horen, hoe sterker ON! samen met u staat tegenover de NPO (en uiteindelijk een rechter).

Een bezwaarschrift indienen helpt.

Ga naar de website van ON! om het bezwaarschrift te downloaden.

Dank u wel.
 

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This