Waar ligt uw grens? Waar doet u niet aan mee? Waar bent u het niet mee eens? – Laat u het weten?

door | 7 okt 2020 | COVID-19 ziekte

Voor steeds meer Nederlanders is de maat vol. En ondanks de censuur gaan er vele filmpjes het internet over. Waar ligt voor u de grens? Maakt u uw standpunt kenbaar? Deelt u informatie? Verspreidt u flyers? Bent u bereid om uzelf te blijven informeren? Er zijn zoveel mogelijkheden waarmee we bij kunnen dragen aan het snel groeiende bewustzijn!

 

 
Een emeritus hoogleraar immunologie deelt dat er geen sprake is van een tweede golf. (29-09-2020)

 

 

 
Een moeder laat weten dat haar vijfjarige zoontje na de zwemles NIET door een vreemde zal worden afgedroogd en aangekleed.
 


 

 
BN’ers, wetenschappers, artsen, ondernemers etc leggen uit waarom ze tegen de spoedwet zijn. Met o.a. Paul Elstak, DJ Jean, Goldy Lakhai, Marije Berkelaar, Lange Frans, Tisjeboyjay, Rob Elens, Bettina van Steenis, Ivar Moens, dj Maurice, Coen Vermeeren, Abe Dijkstra, Duncan Robles, Laura Hos, Mario Ortiz Buijsse & Dorien Rose Duinker.
 

 

 
Mensen gaan naar vreedzame demonstraties en bijeenkomsten, zoals deze door Viruswaarheid georganiseerde avond in den Haag

 

 

 
Als politici niet luisteren naar het volk, maar wel blinde “gehoorzaamheid” verwachten – EN WIJ DOEN DAT – wie is er dan verantwoordelijk?

De hypnose blijkt niet zo diep te zijn als men kennelijk heeft verwacht.

Velen zijn wakker – en geven hun grens aan!

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This