Waarom COVID-vaccins een droom zijn die werkelijkheid wordt voor de centrale banken

door | 22 mei 2021 | COVID-19 ziekte

In combinatie met de uitrol van aanverwante bewakingstechnologieën – digitale traceer-apparatuur, vaccinp-aspoorten, hersen-machine interfaces en 5G over de hele planeet – zijn COVID-vaccins een essentieel onderdeel van het plan van centrale bankiers om een wereldwijd controlenetwerk op te zetten. Door de media geprogrammeerd om COVID-19-injecties gelijk te stellen met “een uitweg uit de COVID-19 maatregelen”, heeft ongeveer de helft van de Amerikaanse volwassenen (54%) nu ten minste één dosis van het vaccin aanvaard. Het onderstaande artikel is een vertaling van: Why COVID Vaccines Are Dream Come True for Central Banks”, en werd gepubliceerd op Childrens Health Defense.

 

 

Waarom COVID-vaccins een droom zijn die uitkomt voor centrale banken

 
Volgens de laatste opiniepeiling van CBS News zitten echter ten minste vier op de tien Amerikanen nog steeds in de categorieën “misschien” of “nee bedankt”.

Hoewel sommige media de niet-gevaccineerden uitmaken voor onverantwoordelijke of onwetende sukkels, zijn de bezwaren van de zogenaamde “vaccin-weigeraars” verre van lichtzinnig.

Bijna dagelijks duiken er berichten op over “zeldzame” bloedstolsels en andere ernstige bijwerkingen. Op 26 april waren er 3.848 sterfgevallen na het vaccin gemeld aan het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS).

Geconfronteerd met een wijdverspreide weigering hebben gezondheidsfunctionarissen zoals Francis Collins, directeur van de National Institutes of Health (NIH), hun PR-offensief opgevoerd en dreigen met het verplichten van COVID vaccins.

Dit is niet verwonderlijk uit de mond van een farmaceutisch en door belangenconflicten geplaagde gezondheidsinstelling zoals het NIH. Maar waarom maken financiële goeroes zoals Jerome Powell, voorzitter van de Amerikaanse Federal Reserve en een rijke advocaat en investeringsbankier – eveneens COVID-vaccins tot het middelpunt van hun voorspellingen in het openbaar?

In een recent interview in TV-programma ’60 Minutes’ begon Powell herhaaldelijk over de COVID-injecties in een poging om duidelijk te maken dat economisch herstel afhangt van het feit of iedereen zich laat vaccineren.

Powell’s preoccupatie met COVID-vaccins lijkt zinloos – tenzij men de groeiende samensmelting van de financiële, technische, farmaceutische en militaire sectoren erkent, evenals de “global policy coordination” (wereldwijde beleidscoördinatie) die door particuliere centrale banken wordt ontwikkeld.

Proefprogramma’s die digitale identiteit, vaccinatie en betalingssystemen bundelen “op één enkel samenhangend platform”, plus de agressieve wereldwijde tendens naar “vaccin-paspoorten” die toegang tot bedrijven en evenementen afhankelijk zouden maken van een bewijs van vaccinatie, geven een verdere hint over de ultieme visie van bankiers. Een door bewaking gedreven totalitair systeem dat nieuwe technologieën gebruikt om economische stromen te centraliseren – inclusief het controleren van de mogelijkheid om financiële transacties te doen op individueel niveau.
 

 

Vaccins als besturingssystemen

 
Om de doelen van de centrale bankiers te begrijpen, is het belangrijk te erkennen dat COVID het perfecte excuus heeft gegeven voor het inzetten van klaarliggende vaccin-biotechnologieën die wezenlijk verschillen van de reeds problematische laboratoriumtechnieken die werden gebruikt om eerdere generaties Covid-vaccins te maken.

Dit 21e-eeuwse vaccin-paradigma is gebaseerd op de explosief groeiende gebieden van de biocomputing (Artificial Intelligence en ‘lerende computers’), en de synthetische biologie (het (her)ontwerpen van cellen of delen ervan), waarbij de laatste luchtig wordt gedefinieerd als het herontwerpen van de genetische code van een organisme voor “nuttige doeleinden.

Verblind door de eindeloze vergezichten die deze technologieën openen, zien de voorstanders een rooskleurige toekomst vol “programmeerbare slimme vaccins” – dat wil zeggen: brouwsels die synthetisch biologische stoffen in staat zouden stellen de meesters te worden van de menselijke biologie.

Nergens komt deze intentie duidelijker naar voren dan in Moderna’s beschrijving van haar messenger RNA (mRNA) technologie. Moderna verwijst openlijk naar zijn technologie als een “operatingsystem” (besturingssysteem) … zodanig ontworpen dat “het uitwisselbaar kan worden aangesloten op verschillende programma’s”. Het bedrijf suggereert zelfs dat de unieke mRNA-sequenties die het voor vaccins ontwikkelt als “apps” kunnen worden gezien.

Gemengde publieke reacties op deze ongenuanceerde taal dreven Reuters er in februari toe om een factcheck te publiceren waarin werd beweerd dat Moderna alleen verwijst naar besturingssystemen “in een metaforische zin, niet een letterlijke.”

In een TEDx-talk in 2017 klonk de serieuze verklaring van Moderna’s medisch directeur Tal Zaqs dat “we eigenlijk de software van het leven hacken” allesbehalve “metaforisch”. Door te stellen dat de genetische instructies die door RNA worden doorgegeven “kritieke informatie is die bepaalt wat een cel daadwerkelijk zal doen”, karakteriseerde Zaqs de missie van zijn bedrijf als een van het introduceren of veranderen van DNA”code-lijnen” met het oog op “informatietherapie”.

Andere wetenschappers die zich bezighouden met “mRNA-modificaties” zijn het daarmee eens. Hoewel zij de aanpak als “krachtig”, “dynamisch” en “veelzijdig” omschrijven, geven zij toe dat “veel aspecten ongrijpbaar blijven.”

Ondanks de overmoedige beweringen van Zaqs en andere wetenschappers dat dit genetisch knutselen geen nadelen heeft, zijn de risico’s op lange termijn voor het overgrote deel onbekend.

 

 

Naam van het spel: centralisatie en controle

 
Fabrikanten van vaccins en geneesmiddelen hebben de besluiten van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) om een Emergency Use Authorization te verlenen aan de Moderna en Pfizer COVID vaccins opgevat als een teken dat de FDA “openstaat voor een breder gebruik van de voorheen onbewezen [mRNA] technologie”.

Als gevolg daarvan trekken mRNA-gerichte bedrijven miljarden aan nieuw kapitaal aan. Reuters meldde dat er momenteel wereldwijd ten minste 150 mRNA-vaccins en -therapieën in ontwikkeling zijn.

Hoe blij deze medisch-farmaceutische spelers ook mogen zijn met de extra financiering en het prestige dat het oplevert, zij zijn bij lange na niet de enige begunstigden van de verspreiding van de nieuwe technologieën. Terugkomend op de centraliserende doelstellingen van ‘s werelds centrale bankiers, zei de Britse schrijver David O’Hagan:

“De combinatie van biocomputing (AI) in het lichaam en externe op silicone gebaseerde technologie is fundamenteel voor de implementatie van transhumanisme: een nieuw economisch systeem gebaseerd op het verzamelen van data en volledige controle.”

O’Hagan citeert voormalig investeringsbankier Catherine Austin Fitts, die vanaf het begin van de pandemie heeft gewaarschuwd dat COVID-vaccins het equivalent zijn van “menselijke ‘besturingssystemen’.”

Gekoppeld aan de promotie en uitrol van gerelateerde bewakingstechnologieën – waaronder digitale volgsystemen, vaccin-paspoorten, hersenmachine-interfaces en 5G over de hele planeet – ziet Fitts de vaccins als een onderdeel van het plan van centrale bankiers om een wereldwijd controlenetwerk op te zetten.

Over het onderwerp van vaccin-paspoorten, waarschuwde auteur en techbedrijf CEO Naomi Wolf dat hun implementatie “letterlijk het einde van de menselijke vrijheid in het Westen” zou betekenen.

In het kader van het besturingssysteem is het ook duidelijk dat de vaccins geen kwestie zijn van “één [of twee] en klaar is Kees”. De CEO van Pfizer heeft al gezegd dat niet alleen een derde COVID-injectie “waarschijnlijk” nodig zal zijn binnen 12 maanden na de twee eerste injecties, maar dat jaarlijkse coronavirus-vaccins een waarschijnlijke mogelijkheid zijn.

 
Contracten van de Amerikaanse regering (gezamenlijk toegekend door het Amerikaanse Ministerie van Volksgezondheid en Sociale Diensten en het Amerikaanse Ministerie van Defensie) voor de maandelijkse productie van maximaal 330 miljoen voorgevulde spuiten duiden onheilspellend op plannen voor nog frequentere “updates” van het besturingssysteem.

Ongevaccineerde personen – in de VS en wereldwijd – hebben waarschijnlijk veel verschillende redenen om de COVID-injecties niet te willen. Erkennen dat de vaccins weinig te maken hebben met geneeskunde of gezondheid en veel meer met centralisatie en controle is een belangrijke stap. Het is nodig om ons te weren tegen vrijheidsbeperkende maatregelen en tegen de visie van centrale bankiers van een almachtige aan/uit-schakelaar die ieders deelname aan het financiële systeem en aan de maatschappij in de breedste zin van het woord onder controle heeft.

 

 
Bron originele bericht: https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-vaccines-dream-come-true-central-banks/
Hier vindt u ook de bronvermeldingen.

Vertaling: Door Frankema
 

 

 

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This