Waarom sterven Amerikaanse kinderen in een alarmerend tempo?

door | 9 feb 2018 | Vaccins

Een nieuwe studie gepubliceerd in de januari-editie 2018 van het tijdschrift Health Affairs, vergeleek het sterftecijfer van kinderen in 19 rijke, westerse landen. (1)

Raad eens wie als laatste eindigde? Als je het land geraden hebt dat het meeste geld uitgeeft aan gezondheidszorg, dan heb je het goed geraden.

De Verenigde Staten geven meer geld uit aan gezondheidszorg dan enig ander land op aarde. In feite besteden we bijna 20% van ons bruto nationaal product aan gezondheidszorg, veel meer dan in welk ander westers land dan ook.

Conclusie van de auteurs van het artikel:

“De Verenigde Staten noteren slechtere resultaten voor de gezondheid van kinderen dan andere rijke landen, ondanks de grotere uitgaven per hoofd van de bevolking voor gezondheidszorg voor kinderen. Terwijl de kindersterfte in alle landen geleidelijk daalde, is de mortaliteit in de VS sinds de jaren tachtig hoger dan in vergelijkbare landen. Van 2001 tot 2010 was het risico van overlijden in de VS {vergeleken met andere westerse landen} 76% groter voor zuigelingen en 57% hoger voor kinderen van 1-19 jaar. ”

Mensen, als je de gezondheid van een land wilt meten, is een van de beste indicatoren de kindersterfte. In het algemeen geldt dat hoe gezonder de populatie is, hoe lager de kindersterfte. Als je de Amerikaanse kindersterfte vergelijkt met andere westerse landen, is het duidelijk dat onze kinderen het niet goed doen.

President Trump maakt duidelijk dat hij niet van verliezen houdt. Nou, we verliezen als het gaat om de gezondheidszorg. En om het nog erger te maken, betalen we de hoogste prijs om als laatste te eindigen.

Sommigen zeggen dat onze kinderen meer vaccinaties nodig hebben. Momenteel krijgen Amerikaanse kinderen meer vaccins dan andere kinderen op de planeet. Meer vaccins zijn hier duidelijk niet nodig. En misschien zijn onze kinderen overgeënt. Ik heb over dit onderwerp geschreven in eerdere blogposts en in mijn nieuwsbrief van maart 2017, Dr. Brownstein’s Natural Way to Health (2). In dit artikel schreef ik over hoe te veel vaccins de gezondheid van onze kinderen negatief kunnen beïnvloeden.

Waar is de verontwaardiging over onze hoge kindersterfte? Waar zijn de krantenkoppen in de Wall Street Journal of de New York Times? Waar onderzoeken de Congresleden waarom onze kinderen, wanneer ze worden vergeleken met andere westerse kinderen, als laatste eindigen op bijna elke gezondheidsindicator?

Het is duidelijk dat we een andere benadering van de gezondheidszorg nodig hebben, omdat de manier waarop we de afgelopen 50 jaar dingen hebben gedaan, niet heeft gewerkt. We kunnen niet doorgaan met toenemende bedragen van het BNP te spenderen aan een mislukt gezondheidszorgmodel.

Hoe veranderen we dingen? Ik heb vele jaren geleden conventionele geneeskunde beoefend. Ik besloot dat ik niet zo kon blijven doorgaan toen ik me realiseerde dat ik mensen niet hielp. Ik was druk bezig met het voorschrijven van voorgeschreven medicijnen, die niet alleen de onderliggende oorzaak van de problemen van mijn patiënten niet behandelden, maar die ook last kregen van bijwerkingen. Ik vond een holistische benadering, waarbij ik middelen gebruikte die de lichaamsfuncties ondersteunen, effectiever en veiliger in vergelijking met wat ik tijdens mijn opleiding heb geleerd.

Het is tijd voor u, het publiek, om uzelf te informeren over holistische ideeën. Ik weet dat je net zo gefrustreerd bent als ik met wat er gaande is in ons gezondheidszorgsysteem. Alleen als we allemaal besluiten dat we genoeg hebben van het uitgeven van onze zuurverdiende dollars aan slechte zorg, zullen de dingen veranderen. Als uw zorgverlener u geen alternatieven biedt voor dure en toxische therapieën, dan zeg ik dat het tijd is om er een te vinden die dat wel doet.

 

 

Bron artikel

http://vaccineimpact.com/2018/dr-brownstein-why-are-u-s-children-dying-at-an-alarming-rate/

 

Referenties

  1. https://www.healthaffairs.org/doi/abs/10.1377/hlthaff.2017.0767
  2. http://drbrownstein.newsmax.com/

 

Vertaald door: Ellen Vader voor Vaccinvrij

 

Website

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.
Ga regelmatig kijken!

 

Gratis boek

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

 

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Volg ons op social media

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

 

 

Share This